Sincer mie asa mi se pare, si Mai sunt si altii care zic treaba asta. Probabil tu ai avut vreun necaz in perioada aia si de aia nu ti s-a parut cine stie ce, dar pentru mine a fost cea Mai buna parte a vietii mele. Poate si pentru ca aia a fost copilaria mea, si toti suntem nostalgici dupa perioada copilariei timpurii., e logic nu? Dar oricum o sa vezi ca sunt multi nostalgici dupa anii astia de vis, nu sunt singura. Pt ca era Mai multa distractie si vibe bun. Din 2020, cand a inceput pandemia, s-a stricat tot. nu stiu, oi fi eu depresiva de nu mi Mai place viata acum, dk. Si la partea cu suzeta de dincolo nu ai avut dreptate. Eu m-am nascut cu un suflet batran, nu mi-am pus gurita pe vreo suzeta niciodata, nici macar nu m-am jucat cu jucatrii. Eu la 2 ani jumate stiam sa citesc cursiv, deci e normal, ca fiind Mai matura sa nu fie cum ai zis tu dincolo, ca nu stiam decat suzeta. Perioada aceea a fost misto oricum, si eu m-am distrat Mai mult, pentru ca eram matura
"Sincer mie asa mi se pare" [că în 2010 era superb] - eroare, la 2-3 ani aveai prioritar, suzeta
"Probabil tu ai avut vreun necaz in perioada " - iar eroare!
"Din 2020, cand a inceput pandemia, s-a stricat tot" - altă eroare, poate o fi valabil pentru tine
"Eu m-am nascut cu un suflet batran" - eroare dar cu asta, m-ai lăsat fără replică!