| Zavei a întrebat:

Nu pot sa dorm de cateva zile, cine a mai trecut prin asa ceva?
I-am cunoscut iubitul surorii mele. N-am nimic cu el, e ok.
Dar chestia e ca am avut un soc cand mi-am dat seama ca sora mea are 20 de ani, are iubit, conduce, munceste si e asa independenta...
Parca nu am observat cand s-au intamplat toate schimbarile astea.
In mintea mea e tot fetita la care ii impleteam in fiecare dimineata parul sa mearga la scoala.
Si m-a apucat o nostalgie si o stare ciudata, de nu-mi vine sa cred in ce transa am fost de nu am observat cat de mare e.
Parca nu am fost prezent. Desi am fost. Sau nu am constientizat. Dar am stat cu ea mereu.
Nu pot sa inteleg cum trec anii si cand se intampla toate schimbarile astea.
Nu stiu cum sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai e un copil...
De cateva zile ma gandesc intruna.
Parintii mei nu par atat de afectati cum sunt eu.
Nu stiu cum sa scap de starea asta.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Petrece si tu mai mult timp cu ea, nu o sa te mai socheze asa tare trecerea timpului

| aditimus a răspuns:

Tu cati ani ai?

| Freya1 a răspuns:

De ceva vreme ma ia și pe mine nostalgia, dar legat de viata ca nu știu când a trecut timpul.Iar acum când se încălzește asa fain afara în fiecare dimineață îmi aduc aminte de anumite momente trăite de mine în copilărie sau acum câțiva ani cand începeam o relatie nou.Imi e asa de dor de toate momentele alea și asa as vrea sa dau timpul înapoi dar nu mai pot și ma întristez.

Eu vreau sa combat asta prin a ma plimba din nou prin locurile în care mi-am creat amintiri, prin a petrece timp cu părinții, cu iubitul, ca să conștientizez ca toate astea încă mai exista doar ca acum difera doar puțin situația.

| DracuIa a răspuns:

Te uiti la niste xhamster si trece happy

| Patricia2020 a răspuns:

Ai insomnie. De aceea nu poți dormi.

Cred și eu cu gândurile alea. Nostalgia a pus stăpânire complet pe tine. Iar dacă le mai dai frâu liber mult, doar te vor măcina și mai mult, te vor măcina până sora ta ajunge în baston. La ce bun? Viața trece, vine și se duce. Pe toți sincer, ne afectează asta, toți avem frica de a îmbătrâni, mai ales când nici nu am apucat să ne îndeplinim toate obiectivele, ne simțim ca ultimii oameni, deci la ce să mai pui și alte nostalgii?

Cât poți, luptă-te să le închizi, încui, altfel te vor costa multe nopți. Nopți albe, pline de gânduri care nu-și au rostul. Să zicem că te-ar ajuta gândurile astea doar în scris, dar bănuiesc că nu ești scriitor, atunci nu văd de ce?

De ce te-ai turmenta cu acele gânduri?

Gândește rațional, toți îmbătrânim și murim, alții își doresc chiar să se ducă mai repede, deci tu bucură-te mai bine că ai soră de 20 de ani, e în floarea vârstei, 20 ăla e perfect. E al naibi de perfect. Atunci simți că toată lumea e a ta. Mai e și fată, e floare la voi în familie, sora ta, mă refer, acum, axează-te pe asta și mergi cu viața înainte, dormind nopțile. happy