| DianaIsHere123 a întrebat:

Deci. La un moment dat, o tipă care momentan nu mai ştiu ce-mi e [înainte eram bff], mi-a spus că doar mie mi-a spus că mă iubeşte. rolling on the floor) Lol, ştiu că sună foarte lesbi, da nu-i bai. rolling on the floor
Logic că eu nu am crezut-o, şi apoi am observat ceva. Spune "ly" la tătă lumea. rolling on the floor) Şi pe facebook la poze spune asta, şi pe ask etc. etc.
Întrebarea e: Oare de ce a spus asta? Voia să mă impresioneze, sau ce? rolling on the floor Sau credea că mă voi simţi aiurea când voi vedea că spune asta la tătă lumea? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| horansgang a răspuns:

Probabil că şi-a dat seama că eşti o prietenă bună şi a vrut să te întoarcă din nou la ea, adică să fiţi prietene.

Sau. poate că nu mai avea cu cine să vorbească şi şi-a amintit de tine.

Sau poate doar voia să vadă cum reacţionezi.

Sunt multe opţiune, sunt unele atât de nesimţite, mi se întâmplă şi mie mereu. mereu

1 răspuns:
| cosmina1998 a răspuns:

Sa stii ca si mie imi spun colegele ca ma iubesc si bla bla...desi au prieten(de un an.2winking ) laughing poate a spus-o pentru ca erati ff bune prietene si...asa a simtit ea..sa iti spuna ca te iubeste..ca tine la tinewinking tongue si nu cred ca a spus-o pentru a impresiona..ci pentru ca vrea sa isi faca si alte prietene si ince cu astea.te iubesc.vtm laughing)