| hd04wbw a întrebat:

Dragii mei eu vreau sa emigrez din tara asta. Voi a-ti auzit ce se anunta? Cica din 2011 s-ar putea sa mai reduca salarile cu inca 50 %. Voi ce parere aveti? Vom ajunge mai rau decat atat? Vom ajunge mai rau ca Grecia? Vom ajunge la colaps financiar? Va falimenta tara asta? Cum naiba putem schimba guvernul asta?

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

Trebuie sa asteptam doar. Ar putea fi si zvonuri...

Cu timpul se vor rezolva toate happy poate ii impusca pe cineva p'astia e la guvern sa scapam de ei big grin whistling

8 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Pa, drum bun! eu cred ca esti unul(a) care a contribuit din plin la dezastru tarii, nu emigrarea este solutia ci verticalitatea si demnitatea de OM.

| remus a răspuns:

Ei vezi aici este problema grava precum te pronunti ( eu ma descurc) asa va descurcati toti in detrimentul altora care sunt corecti, cinstiti, au muncit si mai muncesc inca. Spre cultura ta iti raspund; - nu am carnet portocaliu, nu am avut nici rosu...
- am muncit 25 ani in subteran dand aur tarii
- am o pensie de mizerie, impozitata si urmeaza alta reducere 15%
-sanatatea si viata subrede, fara sprijin la batanete
-copii plecati in strainatate sa-i stearga pe italieni la cur, ca sa isi pota intretine familile
- E T C

| hd04wbw explică:

De impuscat nu ca sunt scumpe gloantele, logistica. Da m-am saturat.Eu zic ca trebuie inca o revolutie. Daca cei care au facut revolutia in 89 aveau 30-40 de ani iar noi eram mici, acum e randul nostru sa facem revolutie.Nu se mai poate.Nu stim sa ne aparam demnitatea, nu stim ce inseamna o greva, cum sa ne asteptam la ceva mai bun.La revolutie ca nu se mai poate happy

| hd04wbw explică:

Draga remus, se pare ca vorbeste gura fara tine si nu ai citit ce am scris.Nu am contribuit la dezastru tarii, crede-ma ca stiu cum e sa traiesti din 7 milioane. Ce verticalitate si demnitate de om ai tu cand nu te gandesti la ceilalti.Eu nu vorbesc de mine ( de bine de rau ma descurc), eu ma mai gandesc si la ceilalti. Da tu bag seama ca nu te gandesti si dupa cum vorbesti tu esti unul din cei care ai contribuit la dezastru din tara asta.Si daca te caut bine prin buzunare cred ca ai si un carnet de membru de culoare portocalie prin buzunar.Sau poate ma insel.Si daca tu gasesti o solutie mai buna de a trai mai bine anunta-ma.

| hd04wbw explică:

Domnule Remus imi cer scuze daca v-am suparat dar sa va raspund si eu: 1) A ma descurca nu insemna ca nu munces si credeti-ma ca fata de alti eu am un serviciu de 12 ore pe zi ( de 10 ani aproape)
2 ) V-am rugat sa imi dati un exemplu de modalitate de a trai mai bine in tara asta
3 ) Am spus ca ceea mai buna solutie e o revolutie, dar scuzati-ma cred ca nu ati participa.
4 ) Puteti sa imi spuneti daca daca verticalittatea si demnitatea de om se aplica si in cazul copiilor dumneavoastra care au plecat in Italia la munca ( de ce au plecat), eu doar am sugerat ca vreau sa plec.Sunt convins ca desi sunt multe greutati vom reusi sa trecem peste. Dar copii dumneavoastra nu au avut rabdare si nu au crezut in tara asta.
Imi pare rau sa va spun dar unde a fost demnitatea dumneavoastra ca om cand ei au plecat.De ce nu a-ti avut demnitatea sa ii opriti?
Va multumesc.

| liana_7847 a răspuns:

Personal cred ca sunt doar niste zvonuri si imi place ce a zis Andreutsa in legatura cu cei de la guvern

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste zvonuri aruncate aiurea de presa, dar daca ministrul muncii a zis asa ceva sigur v-a primii cartonas rosu de la base, a mai vorbit odata gura fara el

| menowar a răspuns:

Nu mai putem face nimic pentru ca acum sunt si bogati si cu puterea in mainii