Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Draga Daria, eu cred ca Mos Craciun exista, dar, nu e chiar asa cum credem noi toti adica povestea e cu totul alta. uite cum sta treaba:e un mos in Laponia, dar nu merge peste tot si da cadouri el a facut candva niste jucarii de lemn si le-a impartit tuturor din zona, mai exact le strecura jucariile in buzunar oamenilor ma rog, copiilor si apoi pleca mai depatre si isi vedea de treaba.asta e tot in rest el nu exista decat in sufletele copiilor dar, daca esti copil, am glumit
hahahaha!
Doamne e logic ca exista in inimile noastre, asta e logik dar parintii iti spon ca a venit mos craciun dar ei sont cei care iti dau cadouri. Ce naiba ma uh mai crezi?
stai calma ca eu am crezut pana in clasa a 4 a la ineput am observat. Ma rog crezi ke vrei. Eu spon ca exista dar in inimile noastre.
spone:CaTaLiNa_InGeRaS 65 **** sE StIe *****!
Mos Craciun a existat pe timpul lui Iisus (cand s-a nascut)pentru ca sotia lui i-a dat voie Maicii Domnului sal nasca pe Iisus.Mos craciun cand a vazt ca sotia lui le-a dat voie sa stea in pestera i-a rupt mana.Cand a vazut ce greseala a facut s-a transformat intr-un om care e bun cu toata lumea.(de la ora de religie)
Mos Craciun nu exista.Doar ca mama si tata pun cadourile sub brad si dimineata copii spun ca Mos Craciun le-a adus.Asa sunt toti parintii, mincinosi!
Exista cum sa nu nu-i asculta pe cei care zic ca nu exista eu am 9 ani si mai cred
LisaJulie întreabă: