anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.

166 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Daria! Mosul de fapt nu exista. Dar trebuie sa crezi in spiritul mosului.Nici mie nu mi-a prea placut sa aud asta dar daca iubesti craciun mosul va exista in inima ta. Pupici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria, eu cred ca exista!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun nu exista! El e o veverita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu credeam in Mos Craciun dar am aflat la 9 ani cand am gasit cadoul exact care mi l-am dorit. Parintii mei mi-au explicat ce si cum. Dar eu as da un sfat parintilor: sa nu le spuna la copii despre Mos Craciun ci sa ofere daruri unul altuia. Mi se pare cel mai corect!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun nu exista eta mata si tatatau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista numai in sufletul tau, Daria!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Darie, tu esti un copchilas cari credi in mos carnaciun...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria, mos carnaciun nu exista tu esti un copchilas cari credi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu exista voi m-ai sunteti copi mici cine a vazut mos craciun el este fals.parinti aduc cadourile sub brad.eu nu vreau sa sparg sperantele celorlanti dar nu cred.ca daca nu ma credeti doritiva cadouri skumpe de mos craciun sa vedeti ca nu va aduceti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mos craciun a fost creat de coca cola rolling on the floor)laughing))rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca exista. il prind de sireturi si nu mai vine la nici unu dintre voi astia care nu cred laughing il leg de usa.Sau faceti alt ceva.blocati usa ca sa nu intre parintii sau alt cinevawinking ca nu cred eu ca in noaptea de craciun stati cu geamul deschis. Eu asa am sa fac sa vedem ce se intampla. A stati ca uitam daca prind un spiridus din ala ma duc la circ cu el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun nu exista. in fiecare an vine la mine personal, bineinteles vecinul de la etajul 1 si ma prefac ca e chiar mosul ca sa sebucure parintii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spiritul Craciunului, este in inimile noastre Mos Craciun nu poate veni la toti copii, iar atunci cadoul il va da parintilor tai si parinti til dau tie daria, pup pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu exista \

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma boilor(ma refer la uni) Sarraca fata are doar cativa ani si voi ii ziceti un adevar care "doare"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu de raspuns dar da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria o sa stii cand vei fi si tu mai mare da pana atunci sa crezi in el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da exista pentru ca eu stau cu parinti mei si ma uit la televizor iar cand sa duc si ma uit sub brad si vad cadouri pe care i le-am scris eu cred ca exista daria sa nu crez pe cei care zic ca nu exista ei nu cred lor le adduce o nuieluse pe cei care nu exista pentru ca ei nu au suflet pentru mos craciun si mos nicolae exista pentru ca l-am vazu eu cu ochi mei.Cu drag Georgeta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu nu as zice ca exista mos nicolae sau mos craciun >exista doar spiritul acestora. dar mos craciun si mos nicolae au existat pe timpuri. acestia doi sunt parinti

:X:X:X:XX:X:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga daria nu fi suparata toti copii cred in mos craciun, si mai cred ca el exista in sufletele noastre si nu ne dezamageste niciodata. Stefania 10ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama mi-a zis ca nu exista mos Craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria, Mos Craciun exista numai daca tu crezi in el cu adevarat va veni la tine in fiecare an si cand vei avea copii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista nici mos craciun si nici mos nicolae

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Daria Mos Craciun exista.Eu am si dovada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt Vladut Referitor la intrebarea ta mos craciun si nici mos nicolae iti spun asta pentru ca eu mi-am prins parinti facand acest lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da exista mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da normal ha ha ha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca nu esxita cu adevarat doar in cer acolo de ingeri si eu inca cred in el eu sunt cuminte si eu si toata familia mea am fost plecat la tara si cand am venit am gasit cadouri sub brad deci ganditiva bine cati pacatosi nu cred in el dar eu cred

Întrebări similare