Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Aceasi intrebare a fost pusa de un coleg copiilor lui care sint destul de mari.Prima data i-a intrebat vara si raspunsul lor a fost ca nu exista.Cum mai putea-u crede asa ceva? A mai pus odata intrebarea cind mai era vreo saptamana pina la craciun.Au raspuns amindoi cu gurile cascate;-Bine-nteles ca exista.
Ce oameni pe TPU...tot mai jalnici! multumesc de stupizi!:*
Draga daria mos craciun exista cateodata, el face parte din sufletul tau, adica bunatatea de a oferii unu copil un cadou dar daca chiar esti cuminte si invetii tu trebuie sa stii ca exista. cand vei fii mare vei avea si tu copii si o sa intelegi ce inseamna spiritul craciunului!
Mos Craciun exista cu adevarat! nu este nici o gluma! eu am fost plecata cu parintii de acasa si cand am venit am vazut o urma mare de zapada pe covor si tatal meu l-a vazut cu adevarta iar eu intr-un an de Craciun m-am ascuns si l-am vazut venind este foarte mare inalt! exista cu adevarat! parinti mei nu au stiut ce imi doresc cu adevarat de Craciun si m-am rugat lui Mos Craciun fara sa stie nimeni si chiar mi s-a implinit dorinta!
Mos Craciun exista deoarece eu stau cu parinti in cealalta camera unde nu este bradu si cand merg acolo apar cadourile!
deci da exista
LisaJulie întreabă: