| Zazu a întrebat:

Exista realitate? Cum va traiti viata?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu exista realitate. Exista doar realitatea personala si din cand in cand perspective comunewinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este un pleonasm. Daca ceva nu este real, atunci nu exista. Si pot spune cu mana pe inima ca mi-am petrecut viata respirand si asa a ramas stabilit si de acum incolohee hee

| Roxy a răspuns:

Ppai eu cred ca exista...si daca nu ar exista eu tot la el as fibig grin
Adica dimineata mas duce la scoala si cand vin dorm 2 ore si dupa frec mentabig grin(nu imi fac veci temelesi totsui am note foarte marilaughing. si seara merg la antrenamente.in vacanta toata ziua ies si ma distrezbig grin
Viata ii scura si profit de ea la maxim:X De copilarie, De abolescenta:X, De Primul serviciu, De Sot/ie(poate imi schimb orientarea sexuala pana atuncibig grin)
Profit de fiecare minut din viata meabig grin

| Marica_2964 a răspuns:

Realitate exista, suntem inconjurati de ea! Realitate e compusa si din vise, din sperante, din tot ce simtim, din viata noastra.Cum si-o traieste fiecare, rau, bine, nu suntem in masura sa criticam, sa masuram.Fiecare are propria realitate, propria viata, fiecare raspunde de deciziile pe care le ia, suporta consecintele.Eu,cel putin, imi traiesc viata dupa simtiri, cu toate ca poate sunt criticat. Unii pun ratiunea inainte, si ii inteleg. Dar daca toti am face ce am simti, totul ar fi mai usor de inteles...de trait!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In prizonierat bade, in prizonierat avind in vedere ca sintem prizonierii mintii noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! Realitatea proprie, fiecare vedem in mod diferit viata, o percepem prin propriile noastre senzatii, sentimente.nici un om nu vede la fel modul de a trai, o visare frumoasa din care ne trezim cand murim!

Întrebări similare