Stiu ca atat poate acel Gigel, dar ma enerveaza asta pentru ca sunt femei pe care chiar le doare sa fie facute asa fara niciun motiv. Si pur si simplu nu e corect fața de ele. De aceea ma enerveaza.
Nu ti e drag Gigel, nu? Eu zic sa mi dai add friend sa fii la curent cu intrebarile mele, caci, te asigur, voi mai aborda astfel de ''teme''! Si apare iar Gigel!
Uite, eu chiar voiam sa vorbim serios despre acest gen de subiect. Dar vad ca tu doar vrei sa ma iei la misto. Pacat, puteam sa avem o discutie frumoasa
Asa e felul meu de a fi, un pic mai zburdalnic si cu umor
Dar am umor de calitate sa stii
Ok. Haide sa luam discutia de la inceput (in mod serios) daca vrei. Daca nu, asta e. Crezi ca sunt curva daca nu sunt de acord sa ma faci curva?
Imi doresc doar sa-mi raspunzi la intrebare, fara ocolisuri.
Nu mi-ai raspuns la intrebare. E clar ca nu stii ce sa raapunzi. Cand doresti o discutie civilizata, unde sa ne sounem parerea ca doi oameni rationali, atunci cauta-ma
Eu nu ma simt atacata pe teme de genul pentru ca si eu la randul meu imi asum anumite lucuri.
Si eu am avut perioade si mai am si acum cand mai port un amărât de decolteu, dar înainte să ies pe strada stiu ca o sa primesc mult mai multe priviri sau mâraieli din partea unora si imi asum.Eu nu pot sa zic "ce te uiti la sani mei, esti nesimțit?" Daca am un decolteu adanc.Intr-adevar nu e politicos sa te inholbi nici daca omul e in fundul gol, dar nu toata lumea se manifesta si gandeste asa si atunci aia e.
Eu spre exemplu înafara de partea cu decolteul nu prea consider că m-am îmbrăcat sau expus foarte indecent.Dar in acelaș timp mi s-a scos vorbe urâte pentru ca am avut o relație/două sau am fost văzută discutând cu un băiat.Si atunci...la ce sa ma astept.
Dacă nu vrei sa iesi in evidenta pur si simplu nu o faci.
Astea cu vorbele te aprob
mereu lumea mananca ciuperci
dar mereu! Nu baga in seama! Este peste tot
Cu mare drag! Vezi ca mai vine o intrebare ''de categorie grea''
Nici macar nu ai pus o intrebare, ci doar ti-ai expus frustrarile online. Si stai linistit ca nu mai rasound la nicio intrebare. Pentru ca tu nu vrei sa discuti, tu vrei doar ca altii sa fie de acord cu tine.
Cat de frustrat sunt pe o scara de la 1 la 10? Ia sa vad!
Poate ar trebui sa-ti raspunzi singur la aceasta intrebare
De asta si zic.
Legat tot de indecenta am vazut recent un video cu două femei mai în vârstă.Cei drept nu erau îmbrăcate adecvat pentru varsta lor dar sa zicem ca e treaba fiecăruia.Dar in momentul in care in mirificul dans dansele si-au ridicat un picior la una din ele (ce era într-o fustă scurta) i s-a vazut efectiv ...pentru ca nu avea nici chiloți.Iar tu cand postezi video vezi amănuntele astea din cate stiu (era postat de ele, un tik tok) si atunci, daca cineva iti spune ca esti scabroase, ca esti bătrână si ar trebui să îți vezi de nepoți in loc sa te cracesti pe net nu ai avea de ce sa te superi.Ca doar nu te astepti să vezi numai băieți de 20 de ani infirbantati pe tine si fete încântată si mandre.
Nu le judec pentru ce fac, ca nu sunt in masura, dar sunt de parere ca trebuie sa iti asumi criticile.
Nu aș putea să blamez alegerile vestimentare ale unei femei.
Fiecare se îmbracă cum consideră de cuviință. Nu sunt în măsură să intervin asupra ei.
Important este să te simți bine în hainele pe care alegi să le porți.
Personal, nu mă simt bine atunci când expun prea mult.Chiar dacă corpul îmi permite să adopt tinute mai indraznete, prefer totusi să mentin un echilibru.
Nu imi impune cineva asta, este o alegere personală.
Important este să ai această speranță.
Neincrederea nu te înalță.
In fond, dacă tu te îmbraci cam despuiată, acelea de pe centură, cum ar trebui să se îmbrace? Eu cred că Tine un pic și de respectul de sine sau să nu iti scoți in relief, toate partile intime.
Niste virgine agresate unele ca s fluierate de porci pe strada ![]()
Asa e
"Pot sa ma imbrac cum vreau eu si cat de despuiat vreau eu, nu sunt o curva din aceasta cauza si nimeni nu are dreptul sa se atinga de mine din cauza acestui fapt''
Poţi, n-a zis nimeni că nu poţi să te îmbraci cum vrei tu.Dar asumă-ţi consecinţele.Asumă-ţi criticile şi fluierăturile pe care le primeşti,asumă-ţi că lei vei da ocazia la tot felul de frustraţi să spună că meriţi să fii violată doar pentru că te-ai îmbrăcat în felul ăsta. Oricum,pentru unii e suficient să fii femeie ca să meriţi toate rahaturile astea,nici nu trebuie să porţi nu ştiu ce, tot se găsesc bolnavi care să fie de părere că ai merita un viol, darămite să mai ai şi haine provocatoare. Într-adevăr, n-ar trebui să se atingă nimeni de tine indiferent cum ai alege să te îmbraci şi indiferent unde ai alege să te afişezi aşa, dar lumea nu e roz şi multe lucruri nu se întâmplă aşa cum ar trebui să se întâmple.Nu poţi să ieşi noaptea de una singură pe o alee întunecată cu decolteu şi fustă scurtă doar pentru că eşti tu mai open minded şi să te miri că te trezeşti la un moment dat cu unul în boscheţi.De fapt,în cazul ăsta,n-ar trebui să te miri nici dacă porţi un sac şi tot ajungi cu unul în boscheţi.
Chestia e că nu poţi să te îmbraci de exemplu atunci când mergi la biserică,în club şi la facultate cu aceleaşi haine,trebuie să ştii ce să porţi în fiecare situaţie. Dacă mergi despuiată în club şi te face unul paraşută,atunci poţi să-i spui liniştită că e un cretin.În schimb, dacă mergi aşa la facultate şi îţi spune la fel, cam are dreptate.E penibil, e de prost gust, nu prea poţi da doi bani pe una care face asta.
"Dacă mergi despuiată în club şi te face unul paraşută, atunci poţi să-i spui liniştită că e un cretin" Dacă ești fată desteaptă, nu îl bagi in seamă sau il ignori, pe prost. Nu te ții cu el la replici. dacă te simți in nesigurantă, mai bine pleci acasă.
anonim_4396 întreabă:
9PM întreabă: