anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Haideti sa comentam astazi afirmatia "Pot sa ma imbrac cum vreau eu si cat de despuiat vreau eu, nu sunt o curva din aceasta cauza si nimeni nu are dreptul sa se atinga de mine din cauza acestui fapt''. Vreau sa zic inca de la inceput ca sunt perfect de acord cu o buna parte din ea. Intr-adevar, nimeni, dar nimeni nu are dreptul sa puna mana pe tine, sa fie vulgar etc daca esti imbracata despuiat. Intr adevar, ai tot dreptul din lume sa te imbraci cum vrei tu. Problema stiti care e? Partea cu ''nu sunt o curva din aceasta cauza''. Si nu zic ca acea femeie este o curva ca se imbraca asa! Dar asa cum ea are tot dreptul sa se imbrace cum vrea, asa si Gigel din Cucuietii din Deal are dreptul sa o considere curva. Este strict problema lui. De ce unele se simt asa de deranjate de aceasta eticheta? Parerea mea e ca daca tu ca femeie ai sti cine esti, nu te-ar deranja ca X te considera curva. Tocmai aici e problema. Faptul ca se simt deranjate unele femei arata ca ceva este in interiorul lor care ''da cu virgula''. Si inca ceva! Nu am vazut niciodata in viata mea(ce e drept nu prea am asa multe tangente cu femeile) ca o femeie care are relatii intime mai putine si mai stabile sa afirme propozitia de mai sus! Dar niciodata. Interesant si asta, nu? Si vreau sa zic ca o femeie cu multe relatii intime si diverse nu este curva, nu afirma nici asta. Haideti sa va vad!

74 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns (pentru anonim_4396):

Lumea este nesigură. Eu asa aș proceda dacă as fi fată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Legion7X):

Corect happy

| Alverto a răspuns:

Cum vrei da. Cat de despuiat(ă) nu... Sau ești în epoca de piatră?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyacinth):

Te simti mai bine dupa ce ai postat acest raspuns, stimabilo?laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyacinth):

Imi cer scuze, stimabile

| Emma30555 a răspuns:

Eu nu cred ca părerea celor din jur este obiectiva. Chiar dacă se îmbraca sobru poate sa fie curba, și sunt atâtea adolescente ce se îmbraca mai sumar dar ele pot fi și virgine, când arăți bine ai tendința sa arăți mai sexy și dacă nu te îmbraci indecent. Mi se pare superficial sa pui eticheta doar după vestimentație. Dacă o persoana se îmbraca vulgar eu o cataloghez strict ca fiind vulgara sau fără simțul esteticii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Huh? Deci ai debitat niste stereotipuri, si niste timpenii gen aia se imbraca cum vrea, dar eu pot sa PRESUPUN ca e nu stiu cum si sa o jignesc pentru ca ea se imbraca cum vrea. Daca e imbracata dincolo de decent, treaba cu expunerea in public se aplica si poate fi amendata, simplu. Ca tu esti nef*tut si porc imbecil si faci presupuneri, asta e partea a doua. Ti-ar place sa rida unele de tine cand te imbraci nu stiu cum si sa te faca gay/impotent/cum vrei tu, chiar daca nu esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Obiectul discutiei nu era daca sa o catalogam pe Maria ca si curva au ba daca se imbraca despuiat

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ți am răspuns ca deși Gigel o cataloghează asa, ea poate e doar o adolescenta virgina care asa epateaza, dar nu e curbă și e normal sa se simtă prost dacă cineva o numește asa. Tu spui ca o fata nu ar trebui sa se supere ca un țăran o face curvă, și pe tine dacă te jignește cineva te supara. Nici o fata nu va gândi despre sine ca e curvă sa ști, termenul asta e greu de definit pentru fiecare înseamnă altceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Ok

| Drimmero a răspuns:

Si daca ar umbla goale nu are nimeni dreptul sa se atinga de ele, sa le abuzeze in vreun fel. Daca umbla mai strident, mai vulgar aia e, barbatii intorc capul dupa ele, chiar si unele femei din ce zic ele, prefer sa vad una imbracata asa decat un barbat imbracat asa. Singura categorie in care le incadrez cand le vad asa e ''bunaciune/nebunaciune'' si cam aia e, singura problema e ca sunt destule care ori n-au forme si vor sa arate ce nu au, ori au un surplus de tesut adipos si vor sa-l expuna, in rest daca arata ok e in regula, le prieste ''stilul asta vestimentar''. Nu o zic fiind superficial, dar s-ar vedea aiurea sa se imbrace intr-un anume fel daca nu le avantajeaza.

| Frank51 a răspuns:

Dupa logica asta, te astept sa iesi in fundul gol pe strada si sa nu te judece nimeni, vei avea o surpriza neplacuta. Judecata asta constructiva are efecte pozitive, nu exista scuze pentru ceva iesit din comun.

Sa luam spre exemplu barbatii care poarta pantaloni peste glezne, este un stil gresit de purtare al pantalonilor, chit ca persoanei in cauza ii place sa poarte asa, tot va fi judecat.