Intr-o lume paralela poate. La facultate unde merg, in inginerie se inscriu 80% din locuri doar barbati. Femeile fug de inginerie. Mai mult se duc la litere, sport, pedagogie, etc.
Pe linkedin unde poti vedea companiile si angajatii, in domeniul de inginerie vezi in cam in aceleasi proportii doar barbati.
Firma unde lucrez eu colaboreaza cu peste 100 de companii, compuse din furnizori si din clienti. In departamentele lor de inginerie, sunt din nou in aceleasi proportii doar barbati.
Majoritatea femeilor din companii lucreaza ca secretare, asistente, contabile, si cam 50% din manageri.
Nu stiu de pe ce site-uri obscure iti iei tu informatiile, cand realitatea este fix invers a ceea ce descrii tu.
Păi asta zic, ce ai zis și tu jumătate din manageri sunt femei, nu majoritatea bărbați cum ziceai tu. Deci cum realitatea fix invers când am zis același lucru zici.
Că am spus că știu mai multe femei inginere, evident nu înseamnă că sunt mai multe ingineri femei decât bărbații. Tocmai de asta ți-am și spus asta, ca să vezi că dacă cunoști câțiva oameni într-un fel nu înseamnă că aia e realitatea. Doar așa s-a întâmplat, să văd mai multe femei inginer, nu înseamnă că sunt mai multe femei inginer decât bărbații logic! De asta nu e bine să îți bazezi realitatea pe ce vezi in viață reală și nu pe statistici și informații stabile!
RosaliaOriginala întreabă: