Feminismul există pentru că în continuare, la nivel mondial, femeile au cele mai puține drepturi: gen nu au voie să îmbrace într-un anumit fel, nu au voie să facă avort, au nevoie de permisiunea bărbatului pentru diverse locuri, pentru că 90% din cazurile de trafic de persoane sau violuri sunt îndreptate împotriva femeilor, cam același procent există și în cazurile de căsătorii între o minoră și un adult, pentru că în continuare femeile sunt plătite mai puțin și ocupă mult mai puține posturi în conducerea companiilor de stat, private sau în politică. Sigur că în Europa lucrurile stau mai bine decât în alte părți, dar când ai niște partide ca Aur, Pot, Sos care vor să interzică avortul și într-un an sunt ucise 50 de femei deși au raportat cazuri de violența domestică, feminismul trebuie neapărat să existe.
Aluziile pe care le faci tu cu animalele sunt complet tâmpite, căci animalele nu votează, nu au posibilitatea de a face avorturi și nici nu își impun să poarte un văl care să le acopere tot corpul.Toxice sunt mentalitățile persoanele care consideră că trebuie să dicteze asupra corpului sau drepturilor altei persoane.
Păi ăsta înseamnă că trebuie să te numești om normal, nu să ai nevoie de un termen precum feminist/feministă. Unde mai pun că și dacă ar fi așa, majoritatea oamenilor înțeleg altfel termenul. De asta sper să nu se mai folosească termenul de "feminist/feministă. Ce rost are dacă și așa nimeni nu știe ce înseamnă exact?
Se poate rezolva totul prin educație și știință.
Avortul nu are ce căuta în subiectul ăsta și toți oamenii, au dreptul în acest moment să facă ce vor ei atât timp cât nu fac rău nimănui, cu excepția țărilor despre care am vorbit.
Ce spui tu nu e adevărat, că trebuie permisiunea bărbaților sau că nu au voie să se îmbrace cum vor, nici că sunt plătite mai puțin nu e adv. Faptul că ocupă mai puține posturi în conducere nu înseamnă că nu li se permite să facă asta. Nu zic să nu existe ce înseamnă cu adevărat feminismul, zic doar să nu mai existe termenul ăsta dacă tot e expirat și mai mult face rău, plus că majoritatea bărbaților îl înțeleg ca pe o amenințare, nu ce înseamnă de fapt.
Ce am spus cu animalele nu am spus de la mine, am dat un exemplu toxic pe care îl spun unele feministele, că cică eu automat urăsc femeile dacă beau lapte de vacă sau mănânc carne și ouă. Ți se pare normal?
Ba da, ce am spus eu este complet adevărat și poți căuta pe google să vezi prin țările musulmane că femeilor li se dictează inclusiv cum să se îmbrace și au nevoie de permisiunea bărbatului și să iasă din casă.La fel e adevărată și faza cu plata, și poți vedea asta și în marea democrație SUA unde mari actrițe se plâng că sunt plătite mai puțin decât actori pentru același volum de muncă, astea drept cazuri mai faimoase care pot fi găsite foarte ușor, că în realitate sunt milioane de astfel de cazuri la nivel mondial. Li se permite teoretic să aibă posturi de conducere, dar practic dacă e să alegi între un bărbat și o femeie cu aceleași competențe, în majoritatea cazurilor este ales bărbatul, lucru ce e vizibil la nivel mondial la nivelul conducerilor de țări, mari companii.Sunt de acord că a susține drepturi egale pentru toți ar trebui să fie o normalitate, dar din moment ce nu e, există un termen și pentru cei care susțin drepturile femeilor.La fel există și comunitatea Lgbt, pentru a susține drepturile acelor persoane. Dacă existau aceleași drepturi și pentru persoanele gay, trans, crede-mă că nu mai făceau parade și o comunitate doar a lor că nu aveau de ce, trăiau normal ca noi toți, cu aceleași drepturi ale omului.
Eu nu am auzit de chestiile alea cu animalele de la feministe, dar în schimb am auzit de la oamenii de știință că există și la animale preferințe sexuale gay, bi, asexuale, lucru pe care îl cred pentru că poate fi observat ușor și la câini.
Da citește ce am scris. Am zis că doar in țările în care nu a călcat feminismul este nevoie de feminist, adică în țările sărace ale lumii.
La partea cu salariatul am citit despre, e ilegal ca cinevași să plătească mai mult doar pe baza sexului. Dacă ar așa, nu ar mai caută nimeni bărbații ci doar femei, dacă ar costa mai puțin, deci nu are sens ce zici. La actorie e altceva, doar aici e permis să caute actori pe baza sexului (personalului din scenariu) dar nu se plătesc mai puțin din cauza că sunt femei. Se plătesc mai puțin și actorii bărbați dar și actrițele dacă joacă mai puțin ori nu le dă provocări mari - nu știu ce ai auzit sau ai citit tu.
În toate țările în care femeile nu au aceleași drepturi sau încă le sunt contestate drepturile e nevoie de feminism, inclusiv în România din motivele pe care ți le-am zis.
Eu am citit statistici oficiale făcute de mai multe organizații la nivel mondial, inclusiv de UE și toate au relevat că drepturile femeilor nu sunt respectate, nici în materie de plată, avort sau dreptul asupra corpului, nici în materie de siguranța, de unde cazurile de viol, violențe, trafic de persoane, căsătorii și mame minore etc.Iar asta cu conducerea se vede cu ochiul liber, dar sunt date oficiale și pe subiectul ăsta. În țările bogate, gen SUA cea mai bogată țară, femeile încă nu au dreptul la avort în toate statele, deci problema drepturilor femeilor este o problemă generalizată, nu doar în țările sărace.Ia Moldova ca exemplu de țară extrem de săracă și vezi că în materie de drepturi ale femeilor, dau clasă SUA.
Adică ai citit că nu este avortul legal, că violatorii, agresorii etc nu sunt penalizați legal? Nu e adevărat deloc. Și violul marital este pedepsit de peste 30 de ani, agresiunea fizică la fel. Bărbații plătesc mai mult prin aceeași agresiune ca și o femeie din cauză că au forță mai mare, deci e echitabil, drepturile sunt echitabile.
De câte 7 ori să îți zic că în Europa nu ar mai trebui să se folosească termenul de feminism, când s-a rezolvat cu drepturilor plus nimeni nu înțelege termenul ce înseamnă exact. Legat de avort, se fac mai multe decât se nasc copii chiar. Femeile spun des "abia aștept să fac avort", majoritatea probabil îl fac de plăcere. Dacă nu îl iubeau și aveau control asupra propriului corp, nu se întâmpla situații scoate de sub control deci ele știu bine ce fac, știu bine cum se fac copii, că nu apar din senin acolo. Din păcate este legal în majoritatea țărilor iar femeile fac avort și de plictiseală sau plăcere deci ce tot zici acolo?
Deci tu nu știi nici măcar că avortul e ilegal în jumate din statele din SUA, iar Trump vrea să îl facă ilegal în toate? Nu mai mă complic să îți explic alte chestii că văd că nu știi nici cele mai banale lucruri.
Când spui că avortul din păcate e legal, tu ești dovadă vie pentru care feminismul încă trebuie să existe și în România.
Feminism înseamnă să faci rău? E clar că nici tu nu știi ce înseamnă.
Tu clar nu știi ce înseamnă, dar tu nu știi multe lucruri, gen ce lucruri sunt legale într-o țară.
Presupun că nu știai nici că toți extremiștii din toate timpurile erau împotriva avortului pentru că desigur, naziștii și comuniștii voiau să facă numai bine oamenilor.
Din cauza comuniștilor și naziștilor să le facem ciudă acum făcând avort de plăcere? Sigur asta e soluția?
Soluția e să nu facem ceea ce făceau naziștii, comuniștii, extremiștii și să respectăm drepturile femeilor, inclusiv dreptul la avort, pe care nu îl face nimeni de plăcere. Iar avortul se făcea și în timpul lor, doar că în condiții neigienice și au dus la moartea a sute de mii de femei, pe lângă milioanele de victime pe care ei le-au făcut.
Din partea mea, e ok și dacă facem lucruri doar ca să le facem în ciudă naziștilor, gen să nu mai fim rasiști antisemiți, homofobi, să nu mai controlăm corpul femeilor.
Nu are legătură cu homofobia, rasismul etc, tu vezi ce spui? Avortul nu se face din motive necesare, mai mult ca metodă contraceptivă, și nu știu ce legătură are cu feminismul când înseamnă egalitate. Bărbații nu pot face avort. Dacă cineva omoară o femeie gravidă face închisoare pentru 2 crime, ceea ce e normal. Dacă are ADN-ul stabilit nu mai contează altceva. Feminism înseamnă imoralitate deci? De ce să faci avort când poți să nu faci copii dacă nu vrei? Vaginul este doar pentru naștere, atât. Plus că în caz de viol se poate scoate ovulul. Dacă se scoate ovulul înainte de 10-17 zile de la act nu se numește avort fiincă doar după implantarea în endometru devine o femeie însărcinată, deci pot scoate acel ovul, nu să facă chestii imorale.
Păi bărbații nici nu pot naște, deci după logica ta, nici femeile nu ar trebui să aibă dreptul la naștere. Nu face nimeni închisoare pentru un embrion deci pentru cineva care nu e un om în viața.Voi care susțineți că femeile nu ar trebui să facă avort, nici măcar în cazuri medicale sau viol văd, ați vrea să facă femeile pușcărie.Problema ta nu e cu feminismul, care luptă pentru mai multe drepturi pe care ți le-am explicat, problema ta e împotriva avortului și că femeile ar trebui să facă pușcărie dacă avortează pentru că sunt violate. Exact mentalitate de extremiști, sunteți duși.Hitler ar fi mândru de voi.
Dacă tot au voie să facă avort, să poată aibe voie să își omoare copii și după naștere, nu numai înainte că și așa nu e diferență mare. Urăsc ipocrizia, aia e treaba. Apropo, când îți moare cineva să nu plângi după persana care era și identitatea care o avea, să plângi după organele pe care le avea că parcă alea contează doar.
Și de ce să umblați cu fiare în uterul unei femei sau fete violate să le traumatizați și mai tare când poți scoate ovulul fără să aștepți să crească?
Dacă au voie să își omoare copii indiferent de vârstă sunt de acord cu avortul. Dar ipocrizia și prostia o urăsc.
Nu, nu ai voie să omori pe cineva care s-a născut.Pe cineva care nu s-a născut nu ai cum să îl omori. Embrionul ăla dacă îl scoți din corpul mamei moare singur, nu trebuie să îi faci nimic, pentru că e parte din corpul femeii până când își formează un corp capabil să supraviețuiască.Iar uneori nu supraviețuiește nici măcar în corpul femeii din diverse probleme, caz în care avortul este nu că o opțiune, ci singura opțiune pentru a salva viața femeii. Ipocrizie și prostie e la cei care văd mai importantă o aglomerație de celule fără judecată decât un om în carne și oase. Iar în corpul mamei uneori se formează doi embrioni și unul îl poate
consuma pe celălalt și ce crezi, nici asta nu reprezintă o crimă, cum e și normal.Pentru că legile se aplică oamenilor, nu avem legile embrionilor sau semi-oamenilor formați pe jumate.Mai sunt legi care protejează animalele, dar și alea doar pe animalele născute, nu embrionii animalelor și nici măcar animalele mici precum muștele.Mai lăsați-ne cu ideile voastre extremiste.
? ce tot zici acolo? Un nou născut e complet dependent de mamă, nu poate supraviețui fără. Și după naștere e același lucru, se hrănește tot din corpul ei, asta nu face automat să nu fie ființă umană cu identitate individuală. Eu nici măcar nu sunt de acord cu actul sexual, până la avort trebuie să tolerez multe prostii deja, cale lungă, deci degeaba vorbim de avort dacă eu nu sunt de acord cu actul sexual vaginal. Adică, de ce chestia prin care te piși sa intre sau chiar să atingă canalul portalul sfânt prin care am venit pe lume și prin care naști, e extrem de: îngrozitor, teribil, cumplit, murdar, terifiant, umilitor, mega extrem de super urât, scârbos, inestetic, imoral, nepotrivit, animalic, preistoric etc. Până la avort e cale lungă de tolerat
Păi nu te obligă nimeni pe tine să faci avort și tocmai de aia nici tu nu obligi pe alții ce să facă, ăsta e principiul că fiecare e stăpân pe propriul corp. Ești și fanatică religioasă văd iar în legi nu se amestecă religia.Religia e alegerea personală a fiecăruia și nu trebuie impusă asupra altei persoane.
Și wtf, un om paralizat e dependent de altcineva ca să îl îngrijească, un embrion moare instant numai dacă ia contact cu aerul pentru că singurul loc unde poate supraviețui e un organism, la fel cum un ficat dacă îl scoți din corp moare.Tu nu știi cum funcționează nici organismul.
Ai niște idei tâmpe probabil alimentate de extremiști ca Georgescu care spune că e rău să faci și cezariană. Tu tolerează acolo ce vrei pentru tine și fiecare își tolerează pentru el, că nu e treaba nimănui să dicteze ce să facă o altă persoană cu viața ei.Nu te obligă nimeni să faci avort sau sex, nu ai de ce să obligi tu pe alții să facă ce vrei tu. Dacă tu vrei să obligi pe alții să facă ce nu vor, atunci e corect ca și alții să te oblige pe tine să faci ceea ce nu vrei, gen avort.Așa e normal atunci când o persoană nu mai are dreptul asupra corpului ei, se aplică pentru toți.Corpul tău alegere mea e valabilă în ambele sensuri, atât pentru cei care nu vor avort, cât și pentru cei care vor și fiecare primește ceea ce nu vrea.Asta susțineți voi extremiștii, nu dreptul libertate și la alegere.
Mai citește și tu ce am scris și eu, măcar partea cu embrionii criminali care își mănâncă chiar și ceilalți doi embrioni frați. Dacă avortul e crimă, un embrion din ăsta ar trebui să fie condamnat drept criminal în serie și cum se naște trebuie închis în centre de corecție sau mai bine închisoare pe viață, că asta ar merita un criminal, mai ales unul în serie.
Este adevarat ce zici tu, doar in 80% dintre cazuri. De exemplu omiti un lucru foarte important. Faptul ca Barbatii si femeile nu sunt egali din punct de vedere biologic. Deci e si normal ca unele legi sau unele alegeri in societate sa vina cu ajustari pentru sexul feminin.
Ce vorbesti tu, sunt in mare parte utopii. In realitate nu prea poti sa schimbi atat de brusc ( intr-o generatie ) legislatia sau mentalitatea. Pentru ca:
In posturile de conducere se angajeaza mai mult barbatii, pentru ca majoritatea barbatilor au gandire logica/tehnica/analitica. Iar femeile au in mare parte, o gandire emotionala/artistica/sentimentala. Si e si normal ca in posturile de conducere sa desemnezi o persoana cu abilitati logice si analitice. Ca altfel, ar cadea foarte multe companii sau natiuni in cap.
Luam de exemplu o fabrica de incaltaminte. Sunt intr-un post de conducere, si mi se cere de catre superiori sa rezolv problema deficitului bugetar din sectia x. Am optiunea sa reduc consumul de piele ( materie prima ) sau sa dau afara 10 angajati si sa eficientizez fluxul de productie. Eu ca barbat gandesc logic. Da, pot pastra angajatii, si pot reduce consumul de piele din sectie. Dar asta inseamna ca voi comanda mai putin material. Lucru ce il va incuraja pe producatorul de piele sa caute o alta fabrica care cere mai mult si sa renunte la contractul cu mine, ceea e naspa, pentru ca fabrica pica in faliment si cei 200 de angajati vor fi concediati. Sau in cazuri fericite, sa ma pastreze furnizorul ca client, dar sa fabric automat mai putina incaltaminte, lucru ce va scadea profitul si va aduce un deficit bugetar mult mai mare.
Asa ca cea mai optima solutie pentru a nu pierde, este sa-i dau pe aia 10 afara si sa vin cu o solutie de a eficientiza fluxul de productie cu angajatii ramasi.
O femeie in majoritatea cazurilor va gandi din start emotional. Ii va fi mila de acei angajati si ii va pastra, dar va pierde pe parte financiara. Lucru ce nu este deloc de dorit de catre superiori.
Si asta e doar un singur exemplu banal cu o fabrica. Sunt in lumea asta mii de companii care pe principiul asta functioneaza. Si pur si simplu sunt pusi in pozitiile de conducere oamenii care pot gandi la rece, fara sa se implice emotional.
Nu zic acum ca nu exista femei cu gandire logica. Exista si ele, sunt constient de asta. Doar ca sunt mult mai putine. De aceea vezi mai putine femei in posturi de conducere.
Încă un motiv pentru care trebuie să existe feminismul, auzi există și femei cu gândire logică. Toți oamenii au gândire logică, unii mai multa sau mai puțină in funcție de educație, nu de gen.Dar nu mă pot aștepta la alte mentalități de la cineva care până mai înainte îl lăuda pe Charlie Kirk.Tu încă mai ai șanse să scapi de ideile extremiștilor dacă încetezi să mai asculți astfel de oameni și te apuci să vezi ce spun studiile oficiale și specialiștii, pe orice temă.
Ba chiar mă bucur că a fost ăla împușcat, era un om periculos. Dar nu sunt de acord nici cu extrema cealaltă de făcut avort din plăcere sau că femeile care nu sunt vegane nu sunt feministe și că urăsc femeile etc. E clar că acest termen "feminism" nu mai are nici un sens aici la noi, în Europa și America, de asta nu mai trebuie să fie folosit termenul, plus că nu are rost când acum este egalitate, fiecare face ce vrea înafară să facă rău.
Deci tu ești extremistul aici, nu am zis că nu sunt de acord cu feminismul, am zis că nu mai există acest termen din cauza că e și expirat și nici nu mai e nevoie, totul e rezolvat din punct de vedere legal
FALS, FALS, FALS. E FIX INVERS.
Femeile sunt lideri mult mai buni decât bărbații din o grămadă de motive reale, biologice
- Țările care sunt conduse de femei înregistrează nivel de fericire și mulțumire mai ridicat
- Bărbații sunt orientați spre competiție femeile spre comunicare. Aproape doar bărbații inițiază și au inițiat războaie
- Femeile au empatia mai ridicată deci se gândesc la binele cetățenilor și se pun în pielea lor, nu luptă pentru profitul personal.
- Bărbații, din cauza testosteron, sunt des impulsivi (iau decizii fără să gândească) și își asumă riscurile mari. Ăsta e și motivul pentru care țările conduse de bărbați de obicei au economia proastă, cetății suferă, țara intră în război sau conflicte cu altele.
- Cercetările și studiile spun la fel" Raportul Ready-Now Leaders, realizat de Conference Board, arată că organizațiile cu cel puțin 30% femei în roluri de conducere au o probabilitate de 12 ori mai mare de a se încadra în top 20% în ceea ce privește performanța financiară.
- Un studiu realizat de Leadership Circle, bazat pe evaluări cu peste 84.000 de lideri și 1, 5 milioane de evaluatori (inclusiv șefi, șefii șefului, colegi, subordonați direcți și alții), arată că femeile lideri se manifestă mai eficient decât omologii lor bărbați, la fiecare nivel de management și nivel de vârstă.
- Aversiunea față de risc: Femeile tind să fie mai puțin predispuse la comportamente riscante, ceea ce poate contribui la rate mai mari de decese accidentale în rândul bărbaților. În domeniul financiar, acest lucru se poate traduce prin obiceiuri de investiții mai prudente.
- Sunt mai rabdatoare, impartriale, fiind dispuse la negocieri. Nu sunt la fel de autoritare si nu se afla conduse in permanenta de egoul masculin care nu suporta concurenta.
- Capacitatea de a construi relații: Ele tind să formeze conexiuni mai profunde și mai stabile, ceea ce le oferă un sprijin emoțional puternic.
-Gândirea analitică, rațională, integrativă și critică mai bună. Femeile pot fi atente în mai multe locuri şi pot face fără probleme mai multe lucruri deodată. Ele sunt mult mai atente la detalii şi au tendinţa să fie mai analitice. Bărbați de obicei preferă să rezolve pe rând problemele, să se concentreze pe un singur lucru deodată
- Studiile au arătat că femeile sunt mai bune la multitasking și au o memorie pe termen lung mai bună decât bărbații, acest lucru permite să-și amintească mai multe detalii și să rețină informații pentru perioade mai lungi de timp, asta se datorează faptului că femeile au mai multă substanță cenușie în creier decât bărbații - care este responsabilă de procesarea informațiilor și de luarea deciziilor.
- - Fiecare are propriile sentimente, dar bărbații pot fi mai emoționați decât femeile când vine vorba de furie, dispreț și dezgust. Ei sunt și mai capabili să recunoască aceste sentimente la alte persoane. Dar, în general, femeile au o mai bună înțelegere a emoțiilor.
- Oamenii de știință au observat că testosteronul reprezintă emoții negative (agresivitate, impulsivitate, competiție, ego fragil,) deci practic bărbații sunt conduși de testosteron. Estrogenul in schimb, cele pozitive (empatia, bucuria puternică, tristețe când văd un copil orfan, o pisică rănită, cățeluș plouat etc), din cauza asta femeile gândesc mai logic și rațional, sunt mai rezistente psihic - bărbați se atacă ușor, reacționează emoțional, mai ales la contraziceri.
- Femeile au intenția să rezolve probleme prin comunicare și înțelegere, bărbații prin conflict și competiție.
- 97% din prizonieriii din închisori sunt bărbați. Dacă ar dispărea, odată cu ei și toate necazurile de pe pământ. Cel puțin dacă ne protejează de alți bărbați dar nici atât. Animalele la fel - sunt violate, omorâte ori torturate doar de bărbați.
- Bărbații încarcerați sunt injectați cu testosteron să se potolească și chiar se cumințesc după.
- Femeile sportive care fac terapie cu testosteron, la unele din simptome care apar sunt agresivitatea, impulsivitate, asumarea de riscuri și uneori ajung prin închisori că fac prostii, asta după ce au luat testosteron. De asta există și închisorile pentru femei.
- Nu există vreodată femeie care să ia viața unui copil random de pe stradă sau a propriului copil din cauza că a pierdut la jocul video, bărbați da.
- Bărbații au activate emoțiile negative iar cele pozitive mai puțin (sunt conduși de testosteron). Femeile invers, cele pozitivele activate iar cele negative nu prea.
Și încă ceva - Femeile sunt mai rațional - empatice (iau decizii corecte și care nu afectează), bărbații biologic sunt adaptați pentru luptă și sunt controlați de emoții negative.
- Motivele pentru care bărbații nu sunt stabili din punct de vedere emoțional și nu pot lua decizii raționale sunt: 1 agresivitatea= furia, 2 Impulsivitatea = a reacționa rapid fără să se gândească,
3 ego fragil= sensibilitate mare, reacții exagerate, 4 emoții pozitive slabe = nu țin cont de consecințe negative/suferința care poate apărea după, 5 asumarea riscurilor (să îți poți face o idee, 97% din prizonieriii din închisori sunt bărbați, cam atât își asumă riscuri)
Deci mai pe scurt fix combinația care defavorizează maxim luarea deciziilor și a rafinamentului logic.
- Dacă calculăm cum iau femeile decizii analizând bilogia feminină și estrogenul care reprezintă EQ ridicat (capacitatea de a citi și gestiona emoțiile în favoarea proprie), gândirea analitică mai bună și conexiuni cerebrale puternice datorită corpului calos mai gros, mai multă materie cenușie în lobul frontal, mai multă activitate în cortexul prefrontal - toate astea favorizează gândirea logică și raționamentul. Plus mai multă materiei cenușie în lobul frontal și corpul calos mult mai gros - favorizează logica. Din aceste cauze și majoritatea testelor arată clar că femeile sunt net superioare când vine vorba de logică și raționament din punct de vedere științific, că din punct de vedere al bărbaților misogini, de invidie o întorc invers, tocmai pentru că au ego mare, deci nu e de mirare că și-au proiectat conceptul că sunt ei mai raționali.
- În ciuda opiniei comune că femeile sunt mai emoționale și bărbații sunt mai raționali, realitatea este exact inversă. Un cortex mare a fost asociat cu scoruri mai mari la o varietate de teste cognitive și de inteligență generală. Și creierul femeilor are cortexuri mult mai groase decât cel al bărbaților.
- Femeia nu reacționează sensibili, empatia nu înseamnă sensibilitate, ba din contră. Bărbați au testosteron care reprezintă ego mare (sensibilitate și dorința de a fi peste), impulsivitate, agresivitate, iar asta îi poate face vulnerabili la raționament, foarte sensibili la jigniri directe.
- Fără emoții bune și pozitive nu poți ajuta și se prea poate lua decizii care nu afectează. Un robot de exemplu, fără emoții nu ar putea lua decizii care nu fac rău la nimeni.
- S-au făcut experimente pe oameni care au amigdala (partea responsabilă de emoții) afectată, s-a observat că nu puteau lua decizii raționale și corecte, acesta fiind rezultatul experimentului.
Emoția este o completare a corectitudinii și raționamentului dar sensibilitatea și ego-ul sunt obstacolulele. Emoție pozitive înseamna mai degrabă putere decât sensibilitate, cele negative reprezintă sensibilitatea.
RosaliaOriginala întreabă:
Natalia445 întreabă: