anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU e o intrebare mai ciudata, dar vreau sa stiu cum pot sa fiu ca si fratele meu mai mare? el e cea mai incredibila persoana pe care o stiu, se pricepe la toate, pe ce pune mana devine cel mai bun, la scoala e primul, desi mereu il vad plictisit si nepastor, as vrea sa fiu si eu ca si el, desi e cu un singur an mai mare ca mine mi se pare ca e mult mai in varsta... astept raspunsurilaughing

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa dai dovada de multa atentie in ceea ce faci si te gandesti bine inainte sa pui planul in aplicare asa ajungi sa te pricepi la multe dar nu la orice pentru ca omul nu e facut sa le stie pe toate.

| mgtow a răspuns:

OPC-ul merge sa investigheze cazul si vor aplica o amenda usturatoare celui care a introdus acea idee pentru a prosti lumea.

| Evilo a răspuns (pentru mgtow):

Umm... ce? big grin Vorbeam despre asta? big grin

| mgtow a răspuns (pentru Evilo):

Problema tehnica de la TPU din cate vad.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca are asemenea calitati, indeamna ca aparenta de plictiseala si nepasare afisata de el, e doar o,, masca,, ce ascunde o gandire activa.Omul detine o pricepere nativa,dar si un,,bagaj,,gru de lene,de indiferenta.El trebuie sa fie o persoana curioasa,care vrea sa,, simta,, lucrurile, sa le schimbe, sa le corecteze.asta ii dezvolta indemanarea.Iar la scoala poti deveni mai bun, daca atunci cand ai teme de facut, te sustragi de la alte activitati, chiar si mental.O ora de studiu concentrat ajuta mai mult decat o zi intreaga de invatat, cu mintea pe jumatate in alta parte.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu trebuie sa fii ca alte persoane, fii tu insuti. Asta e frumos la oameni, fiecare persoana e diferita si speciala in felul lui happy

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Pai fiecare are felul lui de a fi si incearca sa gandesti ca el desi e cu un an mai mare nu conteaza anii ci maturitatea si daca e bun la toate e priceput nu poti fi la fel da cineva si mai bine sa nu fii copia lui ci doar sa te pricepi si tu sa stii

| Evilo a răspuns:

Wow pai...big grin, nu vreau sa te jignesc dar exista persoane mai bune si mai putin bune...pur si simplu nu e neaparat ceva rau, este pur si simplu cim ne nastem. Tot ce pot sa zic este sa nu te lasi de ce vrei sa faci chiar daca nu iti iese la inceput si mereu sa gandesti optimist. Totul este sa nu te obosesti prea tare.