anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, un baiat zice ca ma place. Mie nu prea imi vine sa-l cred pentru ca el e genul 'bad boy". Multa lume imi spune sa nu ma incurc cu el pentru ca a vorbit urat fetele cu care a mai stat. Mie imi place de el dar eu nu am mai avut un iubit pana acum si sincer imi e frica, ma gandesc ca o sa-mi complic viata degeaba. El merge aproape in fiecare seara in cluburi, mie nu imi place sa merg si daca merg stau doar jos si lui nu cred ca o sa-i convina asta. Nu stiu ce sa fac, nu stiu ce sa cred. Ma poate ajuta cineva?

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Lasă-l să plece.E cel mai bine aşa.În timp, o să treacă. Dacă era un băiat ok, te-ar fi observat până acum.

| SkyPilot a răspuns:

Nu te complica. Vrei o relatie ca sa te simti iubita, respectata si apreciata. Baiatul despre care povestesti nu este genul care sa iti ofere asa ceva. De schimbat nu ai sa il schimbi.

| frostxtq a răspuns:

Iar aud de baieti 'bad boy'. Fata draga, lasa-l in pace. Nu pentru ca lumea spuna ca vorbeste urat si alte chestii, ci pentru ca genul asa de baieti au impresia ca planeta se invarte in jurul lor. Nici nu ar trebui sa pui astfel de intrebari, pur si simplu indeparteaza-te de el.