| Amaliaalexandrima a întrebat:

Va rog din tot sufletul sa imi spuneti si mie voi ce faceti ca sa nu va mai doară abdomenul din cauza problemelor femeiesti...cum procedati si ce faceti? Azi am avut niste dureri îngrozitoare si din cauza neexperienței nu am stiut ce sa fac, am suportat durerea!

Răspuns Câştigător
| Paendeo12 a răspuns:

Durerile difera de la femeie la femeie. In mod normal, caldura (nu excesiva) ar trebui sa calmeze durerile. Un control de specialitate ar trebui sa te lamureasca in privinta durerilor. Si stilul de viata, alimentatia, stresul influenteaza aceste dureri. Personal, nu recomand pastilele, insa diclofenacul ajuta la ameliorarea durerilor. Daca suporti, poti incerca supozitoare cu diclofenac, au un efect rapid si de durata, insa nu trebuie facut abuz.

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ai fost la medic? Ai zis la parinti? Sa nu cumva sa ai altceva, nu stiu ce sa zic, nu e normal sa te doara in halul ala, sa nu cumva sa ai endometrioza, verisoara mea avea dureri groaznice, si avea asta, nu stiu daca e normal sa ai asa, avea fara leg cu ciclu.

| Amaliaalexandrima explică (pentru Mosotti):

Nu nu am fost la medic, pe mine ma doare foarte rar din cauza acestor dureri, gen ultima dată m-a durut atata de tare acum un an sau 2, nu ma doare in fiecare luna dar și cand ma doare, ma doare groaznic, am vorbit si cu mama iar ea mi-a spus că probabil am si răcit la stomac, de aceea ma doare atât de tare! Am incercat sa pun ceva cald pe burta dar m-a durut mai tare asa ca nu voi mai incerca acești lucru vreodată!

| Mosotti a răspuns (pentru Amaliaalexandrima):

Bine, daca te-a durut asa f rar, nu stiu, dar uite bunica mea, nu o durea nimic, a inceput sa o doara, si in 1, 5 luni a murit, avea o tumora care crescuse de 1-2 ani, dar abia atunci s-a manifestat, e doar un exemplu, nu zic ca ai, ca nu ai asta, ca odata ce incepea sa doara, nu se mai oprea, dar zic ca poate fi ceva care s-ar putea rezolva, sau nu e nimic si e doar asa pur si simplu.

| Freya1 a răspuns:

Ia no-spa cand ai dureri si ti se vor ameliora.Dar daca durerile persista de fiecare dată într-un mod agresiv mai bine mergi la un control.

| SilentRain a răspuns:

În primul rand vorbește cu mama ta, trebuie sa mergi la un control
Îți pot spune ce funcționează la mine, nu știu dacă te ajuta și pe ține
Iau nurofen, no-spa, aulin praf, un ceai cald