Nu are cum sa ti se faca parul roscat portocaliu daca mamanci morcovi!
Exista sampon nuantator daca vrei, care da reflexii de roscat, brunet..etc.Totusi nu e rau sa manaci morcovi, deci poti sa o faci pentru sanatatea ta, ajuta la vedere! dar nu te astepta sa ti se schimbe culoarea parului, pentru ca nu o sa se intample.Sunt doar povesti... Poate cu suc de morcovi aplicat pe par, nu mancat.
Nu, nu ti se face parul roscat portocaliu deci atunci eu ar trebui sa fiu portocalie + picatele
Peste câțiva ani, când îți vei reciti postarea, vei zâmbi, amintindu-ți de aceste clipe... Copilăria are farmecul ei, fiindcă, în lumea ei, inocentă și naivă, poți spera la o întâlnire frumoasă, cu orice personaj din basm.
Totuși, singura metodă de a-ți schimba culoarea părului, pentru a-i da o nuanță de roșu-portocaliu, este să-l decolorezi (dacă ești șatenă sau brunetă), apoi să-l vopsești, așa cum fac oamenii mari. Dar pentru asta, trebuie mai întâi să crești. "Ai puțintică răbdare" (vorba lui Trahanache), fiindcă anii trec repede...
Sa stii ca se poate! am mancat eu vreo 15 morcovi pe zi timp de 2 saptamnai si intr-o dimineata m-am trezit ca aveam parul portocaliu cu reflaxii rosii, cu putin verziu. e super. acum arat ca o zana a unicornilor ca ma mancat vata de zahar timp de 15 zile la randi am parul si cu roz. ieeei! maine o sa ma parul violet ca mananc struguri!
Te-ai trezit cu părul portocaliu, cu reflexii roșietice și nuanțe verzui? Tu ce ai făcut, ai mâncat și frunzele morcovului? : ))
Da, pai nu sunt bune si alea? tot ce e verde se mananca!
Din pacate, se poate si mai rau! :)
http://www.tpu.ro/......com-watch/