| Elena97M a întrebat:

Hey. Discutam cu o prietena despre baietii care au barba iar ea e de parere ca este inestetic si ii considera neingrijiti! Voi ce parere aveti despre dansii? happy

19 răspunsuri:
| cristinela4 a răspuns:

Despre cei carora nu le sta bine cu barba cred la fel ca prietena ta, dar sunt unii destul de simpatici

| 愛日本 a răspuns:

Depinde.Daca ai grija de ea, atunci nu este neingrijit. Inestetic este daca nu ti se potriveste si iti sta super aiure, dar barba te face mai matur/batran.

| Syndre a răspuns:

În general mi se pare inestetică, mai ales la tipii mai tineri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am barba si chiar ma doare de ce cred altii. las ca imi place mie.
sunt unii care le sta bine altii care nu.

| Vvistula a răspuns:

Unor fete le place, dar cel mai bine fara, romanii nu aveu barba acum 2000 de ani si noi acum ce facem? laughing

| mgtow a răspuns:

Un barbat se considera barbat cand nu are barba. Numai imputitii sant barbosi

| T0T a răspuns:

E o idiotenie sa ii consideri neingrijiti. Sunt si oameni cu barba ingrijita.

| Ibrahimovic a răspuns:

Sunt de acord partial. Am inteles prea bine ce vrea ea sa zica, si intr-un fel are dreptate. Nu e nimci inestetic sa ai barba, dar aceasta sa fie ingrijita. Sunt unii care isi lasa barba sa le creasca si pe gat si pe fata, peste tot. Aia chiar e inestetica. Insa, daca ai grija de ea si o medelezi periodic, ii dai o forma ca lumea, e ok. Parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăhm
Sunt
Foarte
Buni
laughing

| Honeyyy a răspuns:

Http://www.politiciannetworth.com/......net-worth/
Serios? Chiar e inestetic? No way.
P.s. El e Fousey

| Mayar a răspuns:

Stiu pe un tip ce are 'barba' doar pe conturul fetei, si - arata gretos! Zilele trecute am vazut un tip care avea tot asa gen de barba, dar la figura si varsta lui, ii statea super!
Deci, ca si aspect, unora le sta mult mai bine cu barba - barbita, in fine, nu dinaia foarte mare, ca aia nu ii faina. Iarasi, era un tip care arata ok cu barbita - foarte subtire, nu mare deloc. Dupa ce si-a taiat-o... a aratat groaznic, parca arata mult mai graa la fata.
Deci, depinde. Eu personal nu prea ma dau in vant dupa cei cu barba. Daca nu o au pe o suprafata prea mare, atunci hai, treaca...

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Daca este asa o barba nu ma deranjeaza deloc chiar mi-ar placea
http://assets.perfecte.ro/......_size1.jpg
insa sa nu fie prea mare si neingrijita caci nu arata prea frumos.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Mayar):

De acord. Si eu vad tot tipul de ciocuri, care nici macar nu mai sunt ingrijite si ei arata ca niste tapi.

| Mayar a răspuns (pentru Lawliet14):

Exact! laughing Nici ca puteai spune mai bine

| jewnina a răspuns:

Preferatii mei :X:X:X

bineinteles nu la toti le sta bine cu barba

| jewnina a răspuns (pentru mgtow):

Eeee nu vorbi asa de barbosi, vrei sa ne batem?

| relian a răspuns:

Barba,ce inseamna la tine barba? Trebuie sa spui un baiat sau barbat nebarbierit sau barba lunga stiu si eu.Cred ca ai vrut sa spui nebarbierit.Ei afla ca cele mai multe femei considera mai sexy un barbat nebarbierit.Ce inseamna nebarbierit? Adica asa nebarbierit de vreo 2-3 zile.Majoritatea femeilor plac asa barbatii, cel putin in prezent, nebarbieriti si fara par pe corp, sau cu par asa mai scurt, mai putin.Prietena ta probabil este exceptia de la regula.Dar in a considera o persoana neingrijita pentru faptul ca nu se barbiereste zilnic asta e o prostie. Daca te referi la barbatii cu barba lasata lunga aia e alta poveste, asa este femeile nu prea se inghesuie la barbati de genul asta.

| Wøodenpints a răspuns:

Depinde de la om la om.
Dacă-ți crește păr pe față cam cât unei femei între țâțe și de nu te razi o lună seamănă cu flocii, nu e bine.
Dacă îți miroase barba a ce-ai mâncar în ultimile zile și poți hrăni o familie de veverițe cu resturile de mâncare ce ți-au rămas acolo, iar nu e bine. Dar probabil același om va fi la fel de nespălat și bărbierit.

Trebuie să fii idiot să crezi că un om nu se spală sau nu e îngrijit doar dacă are păr pe față. Nu e ca și cum cine se bărbierește constant, face și duș tot înziua aia.
Îngrijitul nu constă în a avea cât mai puțin păr pe față, ci să nu puți a urs.