Pai uite tu ai pus o intrebare.Mai multi utilizatori o sa-ti raspunda. Tu uita-te peste toate raspunsurile si care raspuns iti place cel mai mult ii dai o fundita.Cum? Simplu! In josul fiecarui raspuns este o fundita gri. Daca iti place un raspuns din cele care le-ai primit apesi pe fundita gri si ea se va face aurie.
Te pup dulce:*
O zi buna
! >
Funditele valoreaza puncte, care acumulate mai multe te fac expert TPU, eu nu am ajuns pana acum asa ceva
, dar nu cred ca primesti ceva, doar primesti felicitari de la cei pe care i-ai ajutat de-a lungul timpului, cred ca este doar un mod de a atrage vizitatori, si drept sa iti spun, merge
. Fundita o dai asa:unde vezi raspunsurile pe care le primesti ai in dreptul lor desenate o funda portocalie, ei bine, care crezi ca e cel mai bun raspuns, sau cui vrei tu sa ii dai dai clic pe funda din dreptul raspunsului
, de asemenea poti sa oferi si celorlalti cate ceva, gen:folositor, amuzant, inteligent, nefolositor,. etc, astea le gasesti sub raspuns si bifezi cuvantul care se potriveste raspunsului, astea tot puncte valoreaza
. Te pup, adina, sper ca ti-am fost de ajutor, daca mai ai nevoie de ceva sunt fericita sa te ajut oricand
Helpmeeveryday întreabă:
ADY_5784 întreabă: