| Breakingthehabittonight a întrebat:

HeY...hee hee, sunt noua pe aici si vreau sa stiu cine poate sa imi spuna cum se foloseste mai bine acest cont si care ii treaba cu funditele... dupa ce invat dauwinking

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Pai uite tu ai pus o intrebare.Mai multi utilizatori o sa-ti raspunda. Tu uita-te peste toate raspunsurile si care raspuns iti place cel mai mult ii dai o fundita.Cum? Simplu! In josul fiecarui raspuns este o fundita gri. Daca iti place un raspuns din cele care le-ai primit apesi pe fundita gri si ea se va face aurie.
Te pup dulce:*
O zi bunahappy! >big grin

1 răspuns:
| LostInDreams a răspuns:

Funditele valoreaza puncte, care acumulate mai multe te fac expert TPU, eu nu am ajuns pana acum asa cevabatting eyelashes, dar nu cred ca primesti ceva, doar primesti felicitari de la cei pe care i-ai ajutat de-a lungul timpului, cred ca este doar un mod de a atrage vizitatori, si drept sa iti spun, mergebig grin. Fundita o dai asa:unde vezi raspunsurile pe care le primesti ai in dreptul lor desenate o funda portocalie, ei bine, care crezi ca e cel mai bun raspuns, sau cui vrei tu sa ii dai dai clic pe funda din dreptul raspunsuluibig grin, de asemenea poti sa oferi si celorlalti cate ceva, gen:folositor, amuzant, inteligent, nefolositor,. etc, astea le gasesti sub raspuns si bifezi cuvantul care se potriveste raspunsului, astea tot puncte valoreazabig grin. Te pup, adina, sper ca ti-am fost de ajutor, daca mai ai nevoie de ceva sunt fericita sa te ajut oricandbig grin