| MonaOwl a întrebat:

Hey! Tocmai ce ne-am facut un cont de youtube si am dori sa facem subscriberi activi. Ne-ar ajuta enorm daca v-ati rupe putin din timpul vostru si ati arunca o privire pe primul nostru video si ati da un like, comment si subscribe. Subs4subs pentru cei care aveti canal de youtube si daca vreti sa ne ajutam reciproc. Mersi! :) https://www.youtube.com/channel/UCnANYn9asHj5K6zD1t3d0nQ

6 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ce zici de o părere?
Absolut penibil. Cui crezi că-i pasă ce-ați primit voi de crăciun? Crezi c-o să te urmărească lumea pentru asta?
Ah, să răspund: Nu mersi.

| MonaOwl explică (pentru LoveSleep):

Mersi de parere. happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cred că ar trebui să fie șters. Cum a zis și Sleep, lumea nu e interesată de ceea ce ați primit. În plus e destul de lung și faptul că ai filmat încontinuu și au existat momente de tăcere...plictisește pe oricine. În rest e ok, dar încearcă să abordezi alte subiecte de care oamenii ar fi cu adevărat interesați.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mona și bufnița, frumos nume.

Nu mă interesează cadourile voastre.
Romgleza voastră mă enervează.
Muzica de pe fundal e retardată, TRAPanatelor ce sunteți.
Papagalul ăla a cârâit tot videoclipul.
Bufnița are o bucată mare de mătreață în păr.

Un videoclip de rahat. Meritați o flegmă pe lentile.

| MonaOwl explică (pentru anonim_4396):

Daca tot te crezi asa interesant pe internet, macar lasa un comentariu constructiv, nu unul in care jignesti. Crezi ca mie imi pasa ca te enerveaza romgleza noastra? Eu am cerut pareri constructive care sa ne ajute sa evoluam in materie de youtube. Toti suntem buni sa aruncam cu noroi, dar se pare ca unii nu isi folosesc creierul pentru lucruri bune. Daca posta PewDiePie sau orice alt youtuber de al tau preferat un videoclip pe aceeasi tema, te uitai la el fara sa comentezi. Sa nu crezi ca daca primim comentarii negative o sa ne lasam de youtube sau o sa stergem videoclipul, din contra, o sa continuam ceea ce facem si ne motiveaza sa fim si mai bune, asta ca sa moara haterii de ciuda. Peace.

anonim_4396
| Anonim a răspuns (pentru MonaOwl):

Tu ai cerut o părere. Ce am scris eu mai sus îți poate fi de ajutor, dar tu ești prea tută.
Diferența dintre voi și piudaipai e că ăla are milioane de abonați, milioane de ciutani îl urmăresc cu balele la gură pe scălămbăitul ăla fără haz. Pe voi nici dreacu nu vă știe.
Din nou aud asta cu heitării.