Daca apa nu e rece si nu iesi afara in frig nu se intampla nimic, uni inoata zilnic si care e problema, numai nu folosi atatea minuni cand faci baie cat mai bio -natural
Adica sa folosesc doar apa, si sa nu mai folosesc sampon? Sau o zi sa folosesc sampon si o zi nu cand fac baie pe cap?
Adica raspunsul tau a dat de inteles, de ce sa mai fac baie pe cap, ca oricum ma murdaresc? Bineinteles, nu prea am cum sa ma murdaresc pe cap.
Nu e nevoie să faci așa des, asta a dat de înțeles răspunsul meu.
Nu fac matreata, incerc sa folosesc sampoane cat mai bio, dar mi se ingrasa parul repede, si ma gandeam sa fac mai des, ca poate asa scap de aceasta ingrasare a parului. Adevarul este ca eu mai bag si mana prin el, si il mai fac si cu placa, deci poate si de asta se ingrasa repede.
Dar mi se ingrasa repede parul si ma gandeam ca daca fac mai des, poate scap de aceasta ingrasare a parului.
După doar o zi? Tu ar trebui să știi mai bine după cât timp ți se îngrașă dar mi-e greu să cred că doar într-o zi se îngrașă.
Nu am nevoie de papagal, am telefon, oricum ascult muzica la telefon zilnic in timp ce fac baie.
Il fac cu placa zilnic, sau aproape zilnic, si mai si stau cu mana prin el, deci cred ca asta este un motiv sa se ingrase asa repede.
Si eu ma spal des pe catapana, se ingrasa parul si nu suport sa-l simt eu tare si nespalat,, nu patesti nimic, te asigur eu.
Des da, si eu il spal, dar zilnic, ma gandesc, ca poate chelesc
Alea-s mituri cum ca vei cheli,, nu te mai lua dupa toate prostiile, si asa cand o sa ne cada parul vom fi bosorogi, acum cat sunt tanar sa fiu ingrijit.
Nu e bine sa fie spalat foarte des, pentru ca va imbatrani mai repede, parul are o substanta(nu mai stiu cum se numeste) care daca este spalat des, si-l pierde si nu are timp sa se regenereze. Pe cap e bine sa te speli de maxim 3 ori pe saptamana.
Eu citesem undeva ca cel mai bine e sa faci dus o data in zi si nu mai mult de 5 minute, pentru ca daca o intinzi si o faci prea des, piele ti se usuca.
Dar de spalatul parului, cred ca daca il clatesti doar cu apa zilnic (in dus) nu-i rau. Cu sampon nu te-as sfatui, pentru ca cum de cum contine chimicate si nu-i sanatos.
Exista o substanta numita sebum care ingrasa parul daca e in exces si ii ofera nutrienti.
Daca te speli prea des(zilnic) parul se usuca si astfel glandele sebacee vor produce mai mult sebum.
Daca vrei sa te speli zilnic fara sa ai parte de vreun rezultat negativ trebuie sa ai parul gras sau drept si fin(atunci se produce mai mult sebum si e necesar sa te speli mai des, desi nu chiar zilnic).
In orice caz, daca te speli zilnic si pierzi sebumul care da parului nutrientii de care are nevoiel va incepe sa se rareasca si sa cada.
Eu ma spalam o data pe saptamana pana acum un an si aveam parul des, dar gras.
De cand ma spal o data la 2 zile sau zilnic mi s-a rarit(mult) si tot gras a ramas.
Nu cred ca exista alte efecte negative.
Eu nu ma spal des pe cap.
Odata pe saptamana, sau de 2 ori.
Efecte negative nu ar trebui sa existe.
Am auzit ca daca te speli pe cap foarte des nu iti creste repede parul.
Animelover, d-abia cand te-am gasit si eu random si tu nu-mi dai accept?
Se poate asa ceva?
M-ai suparat, sa stii.
Ronaldo_Messi_2001 întreabă: