| AngelWhatt a întrebat:

Hey TPU!
Intrebarea asta este mai mult pentru baieti...
Ce crezi ca le place cel mai mult fetelor, dar cel mai putin?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cred că fetelor le plac băietii seriosi, si cu simtul umorului, cu sigurantă nu le plac aventurierii si cei care le mint sau insală, a si masajul le place femeilor, din cap pină in talpă.

| Ibrahimovic a răspuns:

Unei fete ii place sa aiba mereu o persoana alaturi de ea in care poate avea cea mai mare incredere, asta pe langa faptul ca ii place sa fie alintata, luata in brate, sa se bucure de atentia prietenilor, sa primeasca diferite lucruri (flori, dulciuri, etc.)

Ceea ce nu le place, hmm, sunt multe lucruri care nu plac unei fete, printre care lipsa bunului simt, faptul ca nu sunt lasate in pace cand cer asta, sa fie cicalite, etc.

Asta o spun din propria experienta, ceea ce am observat la prietenele mele. big grin

| Dennisz a răspuns:

Le plac florile si sarutarile usoare pe gat.
Nu le place atunci cand baiatul trage cu ochiul la alt "poponet" aflat in fata lui.

| VisionsofaGod a răspuns:

Ce le plac fetelor la baieti?
Un baiat cu o buna personalitate. Cineva care e amuzant dar si serios, care nu ii este frica sa spuna ce gandeste, cineva cu care poti sa vorbesti usor etc.
Cel mai putin? Cineva care este egoist, care crede ca el este cel mai tare, care nu are curaj sa vorbeasca cu o fata doar pentru ca ea arata mult mai bine ca el etc.
Fetelor nu prea le intereseaza cum arata un baiat. Poti sa fi cel mai aratos baiat din lume, daca nu ai o personalitate decenta esti degeaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VisionsofaGod):

"Fetelor nu prea le intereseaza cum arata un baiat" stii vorba, daca taceai filozof ramaneai? acum o stii

| VisionsofaGod a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii vorba aia: Fetele si baietii cauta calitati diferite la sexul opus. Felul cum arati conteaza poate 20% max si restul este personalitatea ta. Poti sa ma crezi sau nu, e alegerea ta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VisionsofaGod):

De aia aia de treaba raman in friend zone si imputiti au cate 3 iubite ca max 20 la suta cauta personalitate, ma intreb ce ar zice unu daca ar auzi asta in liceu sau alte parti laughing

| VisionsofaGod a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca aia de 'treaba' se poarta prea frumos cu o fata. Pe fata pe care o plac o trateaza ca pe o printesa sau amica. Astia asteapta o vesnicie dupa o fata.
Aia 'imputiti' nu le este frica sa vorbeasca cu o fata, sa flirteze din primele minute cand se intalnesc cu o fata noua. Astia au de obicei egoul mare.
Trebuie sa fii mai la mijloc. Sa tratezi o fata nici bine dar nici rau. Intelegi?

| Sebastian2014 a răspuns:

Eu cred ca fetelor le displac persoanele care injura si cele care miros, care sunt nesimtite si le plac persoanele care le ofera atentie si au grija de ele si cele care sunt sincere. Am dreptate? happy

Întrebări similare