Bună, de ce nu mergi cu fratele tau si cu prietena lui? Tu ce vârstă ai?
Am 19 ani, fratele meu are 26, eu mi-as fi dorit sa merg impreuna cu ei, doar ca nu am fost invitata, si imi era rusine sa ma autoinvit de una singura, plus ca sunt doar cupluri acolo,, eu as fi fost singura fara
Si eu cred ca raman singur, ma culc cand obosesc si ma scol maine cu chef de un an mult mai bun. Nu am voie sa beau oricum conduc maine
Am inteles! Multă sanatate, si cheama si tu pe cineva acasa, prietenele sau colegele tale, părintii tăi sunt invitati si ei undeva? De unde esti. Multumesc pentru tot, o seară frumoasă.
Pai mama este plecata la tara eu sunt din Bucuresti,i-am spus mamei ca sunt okay ca voi merge la o petrecere doar sa nu o dezamagesc,nu as vrea sa o pun pe drum in seara de revelion sa vina acasa doar ca n-am eu unde sa petrec,prietenii m-au dezamagit,totii sau facut disparutii acum, nu vreau sa ma milogesc la eii sa vina sa stea cu mine, ehh asta e. sper din suflet ca anul care vina sa fie mult mai bun ca acesta, Iti multumesc si eu, si iti doresc la fel o seara extraordinara si un an nou plin de bucurii
Natalia445 întreabă: