Acorda-i respect acelui user doar pentru avatarul pe care-l poarta,, acela este Cristiano Ronaldo= pradatorul suprem al fotbalului, magicianul care incanta microbistii! Ave Ronaldo!
Habar nu aveam cine e in avatarul lui, si nici nu prea imi pasa.
Nu se cuvine sa vorbesti asa de zeul fotbalului!
Hai nu mai spune!
Ronaldo ca Ronaldo, de el poti face catusi de putina bascalie,, dar de el sa nu te iei, e tatal Arsenalului si Dumnezeul fotbalului!
https://www.google.ro/......ps?/search
Are ceva daca nu imi pasa?
E ok, incercam o tenta de conversatie la plictiseala, acum esti dator sa-mi bagi in cap cateva nume de japonezi si coreeni si de Yukki ala
Huh? Nu prea inteleg la ce vrei sa te referi. Nume de coreeni nu stiu.
E ceva dat subtil, grija mare la detalii!
Am avut grija la detalii, dar tot nu prea m-am prins (ca doar laptele se prinde), poti sa imi explici tu?
Stiam eu ca am superputeri, dar nu stiam ca pot sa ma conectez la contul ciuva folosindu-mi superputerile.
Si daca s-ar conecta altul la contul tau, cum te-ai simti? Nu cred ca ai mai rade.
Pai in primul rand, nu as sti ca s-a conectat cineva la contul meu, deci nu m-ar afecta decat daca ar incepe sa puna intrebari si sa se dea drept mine.
Ai vazut ca a fost un semn de la Dumnezeu? Ce ai scris acolo la raspunsurile la intrebarile din categoria RELIGIE? Nu cumva ca ti-ai batjocorit de cele sfinte?
Mi s-a intamplat si mie Dar inainte sa intru pe ceva, mi s-a dat un refresh automat
Ce ghinion ai avut. Cine a fost norocosul?
Da, ghinion
ToT193
Mai nou, am puteri, si le-am folosit fara sa imi dau seama
Si mie mi s-a intamplat acum 3 zile, eu eram pe un cont anelise, si erau ceva notificari ( 2-3 ) de la chiftelutacrocanta
Anelise1016 mi-a raspuns mai sus la intrebare.
Asa si trebuie
Oricum n-am avut parte de nimic special, am vazut 2 notificari care erau de la chifteluta si cand am dat refresh s-a dus smecheria Trist, initial ma gandeam : " iauite ma, asa la bulan mi s-au spart si mie conturile vechi de Facebook "