anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru ateii :

Ce va face sa NU credeti ca ar exista ceva supranatural, Dumnezeu, si sa preferati a crede ca veniti din maimute sau micro-prostiihee hee thinking

Este imposibil ca dintr-un organ mort sa inceapa dezvoltarea altor organe vii. De ce? Pentru ca este un organ mort!

Si big-bang? frate.

numa prostii va invata la scoala.
ora de stiinta.

unde o sa se ajunga bai?
sa va faca sa credeti ca exista extraterestri? sad

Vreau un MOTIV bun- pentru care TU-te consideri-ATEU!

multumesc anticipathappy

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce naiba inseamna micro-prostii? Candva a existat un tip super destept pe care mama lui l-a botezat Darwin.Charles Darwen. Tipul ala era smecher.Atat de smecher ca intr- zi ploioasa(cum sunt in Anglia mereu) l-a lovit in moalele capului ideea ca tot ce exista trebuie sa aiba o origine, un punct de plecare in evolutia animalelor/plantelor.Si ce a zis talentatul de el:"Ia sa imi petrec eu toata viata studiind si demonstrand ceva ce probabil au vazut sute de oameni inaintea mea insa nu au avut inteligenta/rabdarea de a consema". Si ca sa vezi dom`ne cum a ajuns el cel mai mare naturalist al lumii.Ai citit ceva din ce zicea nenea Darwin? Ma indoiesc ca ai citit si Gramatica Limbii Romane d-apoi lucrari stiintifice/:)
Link:http://ro.wikipedia.org/wiki/Originea_speciilor
Bing-Bang-ul ala ce o fi? O marca de mancare pentru pisici sau un nou joc pentru pc? Sa zicem ca niste oameni la fel de talentati ca Darwin insa ceva mai bronzati au zis ei intr-o zi cu soare:"Mai sa fie, stim ca universul e infinit in timp si spatiu dar trebuie sa aiba o origine ca orice alt lucru, nu?"Si ce-au zis baietii astia americani:"Hai sa mergem sa jucam bascket cu mister president si intre doua cosuri sa ii spunem sa ne finanteze un proiect prin care sa ii aratam lumii care crede ca orice se intampla e un semn divin cum sta treaba cu acest univers"
Si asa demonstreaz prietenii nostri de peste ocean, Hubble, Herman si Alpher cum sta treaba cu acest univers
Link:http://ro.wikipedia.org/wiki/Big_bang
Nu ma consider nimic. N-am nimic in plus sau in minus fata de tine. Dar eu vreau sa cunosc totul si sa trag eu concluzile finale.Nu,nu le am. N-am trait inca suficient de mult pentru a-mi da seama, n-am citit suficient. Dar asta nu inseamna ca imi permit sa ma dau inteligenta/superioara fata de cei cred sau fata de cei care nu cred
Extraterestii:-? Acum sincer tu chiar crezi ca suntem singurii intr-un univers in expansiune? Poate ca esti la filologie si nu faci prea multe ore de stiinte dar nu cred ca ai nevoie de multe minte sau imaginatie pentru a-ti da seama de falsitatea acestei afirmatii.Ca nu sunt ei verzi, ca nu au 2 coarne si 3 perechi de ochi e altceva
Nu discrimina ce nu cunosti;)Cunoaste si tolereaza

| Vizitiul a răspuns:

Cunostintele tale in materie de evolutie si creatie sunt nule. Sunt credincios. Nu exista dovezi palpabile cum ca ar exista Dumnezeu. Pun pariu ca ai aflat de Dumnezeu din Biblie, sau de la cursul de religie. Eu as scoate religia din scoli, genereaza oameni prinsi in Biblie precum boii in jug, lucru infiorator. Oamenii sunt puternic influentati de cele doua magii: magia oficiala (religia) si magia neoficiala (astrologia). Iarasi, pun pariu ca esti genul de persoana care cauta compatibilitati prin astre zodiacale cu celelalte persoane. Iti dau un sfat: nu incerca sa mai bagi nimanui pe gat ideile tale. Nu am nimic cu tine atata timp cat iti spui parerea fara a lua in deradere, ori ironie opinia celorlalti. Chiar daca nu esti de parere cu mine, sa stii ca nu-mi esti dusmanca, ci o partenera spre aflarea veridicitatii. La fel cum crezi tu in Dumnezeu, a fel si ateii, au dreptul sa creada in ceea ce vor. Sunt credincios! O sa-ti aduc si un argument, nimic indubitabil pentru ca, deocamdata nu exista asa ceva. Cred in Dumnezeu chiar daca nu-L vad, cred pentru ca-L simt, sau mai exact, imi place sa cred ca exista, imi place sa cred ca unele parti din mine sunt atributele Sale. Toata tarasenia asta ma sugestioneaza pozitiv. De ce n-as crede daca acest lucru imi da un dram de putere cand sunt sfarsit de naduf? Ce as avea de pierdut? Nimic...

| hândel a răspuns:

Eu am observat ca-n majoritatea cazurilor, inteligenta este relativa mediului in care un copil este crescut, deci, copii 2010 sunt isteti, insa puturosi, si prin asociere inculti (de mentionat gramatica ta de limbric prematur). Numai asa se explica aroganta si ignoranta voastra, inclusiv a ta, de a lua pe talpi oameni de stiinta, care nu de alta, dar v-au pus si tastatura-n brate, acea tastatura care nici nu stiti pe ce principiu functioneaza, insa acest fapt nu va-mpiedica sa va considerati mai presus de creatorii ei. Rusine? Nu stiti voi ce-nseamna rusinea!
Si sa dau un raspuns totusi, ma consider un om LIBER din orice perspectiva, deci, ateu.

| Crisstina a răspuns:

Daca credem in Dumnezeu si El nu exista, nu avem nimic de pierdut. Dar daca nu credem in El, si chiar exista, pierdem totul!

Daca ar mai fi alti dumnezei, de ce nu s-a auzit de ei? De ce Dumnezeu este cunoscut fiind Domnul nostru? de ce nu cunoastem alti dumnezei? De ce toare religiile au un singur Dumnezeu? De ce sunt o gramada de preoti daca nu ar exista Dumnezeu? De ce sunt o gramada de Biserici si Manastiri? Inseamna ca ceva tot exista happy In sinea lor, oricat de atei ar fi, tot exista exista un gand, un "Doamne ajuta", cand sunt pusi in niste situatii mai dificile. happy asa ca, revin la prima fraza din comentariul meu happy

| Zazu a răspuns:

Otonis, cum?! Dumnezeu a facut in a 8 a zi computerul, in a 9 a tastatura, in a 10 a zi ecranul plat. Dumnezeu a uitat sa creeze oamenii de stiinta in a 11 a zi, deci nu! A trecut direct la ziua a 12 a, ziua ingnorantei!

| Alex >D a răspuns:

Inainte sa postez un raspuns am o intrebare, desi raspunsul e destul de clar din cate imi dau seama. Tu esti ateu, agnostic sau credincios? Daca imi raspunzi, o sa revin. Crede-ma ca-mi face placere aceasta tema! E ceva definitoriu pentru oameni, ca sa fac un preview la raspuns : ahhh, esti cu Doamne Doamne si cu Iisus facut de Fecioara Maria in palma si aruncat in, hai sa nu zic, fara contact sexual? Asta e una din cele mai mari bombe spuse si crezute vreodata. Da mah, a ramas fara contact sexual. AAA! Poate a facut inseminare in-vitro, acum 2000 de ani, habar n-am ce tehnologie era, poate nici nu era criza. Oups! Se pare ca se contureaza un raspuns. Exact, dispret total fata de toti care cred inca ( suntem in 2010 ) in fantome, dumnezei, ingerasi cu aripioare si copii facuti in palma. Dar nu le e oare rusine sa debiteze asemenea prostii? Oare in sinea lor, acesti oameni chiar cred asemenea povesti si teorii? Teoria lui Darwin este de n ori mai plauzibila decat prostiile debitate de biserica, chiar si pentru un om fara pic de cultura. Asa este, in viata trebuie sa alegi cateodata drumul, iar atunci de gandesti si pui in balanta niste chestii : sa cred aia sau cealalata? Nu e un criteriu definitoriu in ceea ce priveste apropierea unor persoane, dar cu siguranta stau departe de specimene inculte cu nivelul de gandire sub nivelul marii. Pare rau, nu pot accepta idiotenii. Prostia se mai drege cumva, dar cand ai atatea variante, dovezi, SURSE DE INFORMARE, tot prost ramai?! Nu, e ceva natural. Nu e nimic interpretabil aici... In fine, multa sanatate si spor la matanii.

| petruI a răspuns:

Nu sunt ateu dar sa te lamuresc:1 din micro organisme vii s-a dezvolt omul.:dumnezeu exista da sugestii pozitive si nu pedepseste pe nimeni asa ca religia ar trebuie sca din scoli ca e 100 la 100 abureala:3 extraterestri chiar exista informeaza-te mai bine citeste si tu pavel corut si altii iden ca poate vezi mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yap, sunt libera crestina happy
hm.
pai cred asa:ca acum 2000 de ani fiul lui D-zeu s-a coborat pe pamant in chip de om, (Duhul Sfant a inzestrat-o cu pruncul, deci nu a fost contact sexual, scriie clar, dar locgik ca voua va este greu sa credeti.) a crescut fiind ascultator in toate de parinti si un exemplu pentru cei din jur.
Si care de la 30 de ani a inceput sa raspandeaska evangelia pretutindeni, si la neamuri-adica si la cei care nu erau everi.
si care a platit pretul pacatului-moartea.
pentru tine si pentru mine. ca noi sa fim curati si sa putem trai vesnic alaturi de el.
urmeaza doar sa alegi:
1.cu dracu
2. cu Cel de sus

eu l-am ales pe Cel de sus si viata mea s-a schimbat total.
cum?
in primul rad am rostit o rugaciune.intr-un moment de disperare.
:"Doamne, recunosc ca sunt o pacatoasa si imi pare rau pentru tot ce am facut gresit. Iarta-ma! si ajuta-ma sa merg pe calea Ta.
intra in inima mea si fi Tatal meu ceresc! in numele lui Isus m-am rugat, Amin."

deci religia mea?
crestin-liber =de acord cu cercei, machiaj etc
alte intrebari?
happy