| AccountDeleted a întrebat:

Întrebare pentru "pensionari", cum a fost perioada adolescentina pentru voi?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai simpla si mai frumoasa decat acum. Nu ne grabeam sa fim mari ca adolescentii de azi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A fost frumoasă căci a fost lipsită de griji. A fost uneori dificilă căci mă străduiam tare să iau note mari la toate materiile și dacă îmi plăceau și dacă nu. A fost frumoasă căci aveam un pod al casei plin de cărți, iar când doream să scap de lume mă refugiam acolo.
A fost frumoasă căci locuiam la periferia unui oraș și erau în jurul meu parcuri, verdeață, case mici dar frumoase cu grădină. Am avut și noi la fel.
A fost frumoasă căci de la 12 la 21 de ani am iubit aceeași fată. Nu s-a mai întâmplat apoi nimic între noi, fiecare a mers pe drumul lui, doar amintiri plăcute care nu se vor șterge niciodată.
A fost frumoasă căci cu toate că aveau venituri modeste, am fost cu părinții la mare, la munte, în excursii cu bilet CFR în circuit, aproape în fiecare vară.
A fost frumoasă căci m-am înțeles bine cu colegii de liceu, cu toate că sunt zic unii oarecum excentric și singuratic. Unele prietenii s-au păstrat până acum, peste 50 de ani.
A fost frumoasă căci am copilărit nu singur, ci cu un frate și o soră mai mici ca mine.
A fost frumoasă căci am avut părinți care au creat o atmosferă bună în casă cu toate micile frecușuri care se întâmplă în fiecare familie.
A fost dificilă și neplăcută uneori, căci eram un mare mare timid.

| Drimmero a răspuns:

A fost frumoasa, cea mai linistita perioada a mea, dar si cea mai turbulenta, a fost perioada in care m-am regasit si m-am cunoscut cu adevarat,, atunci am stiut ce vreau cu adevarat. A fost putin dificila, aveam perioade in care eram serios, perioade in care eram nepasator de nimic dar si perioade in care experimentam cat mai multe lucruri, dar intotdeauna am fost cu capul pe umeri.

| J0B0MAT a răspuns:

A fost naşpa pentru că am făcut nişte idioţenii pe care apoi le-am regretat. Dar pe care mi le-am asumat şi din care am avut de învăţat.
În rest a fost frumoasă, am făcut chestii de care sunt mândră şi pe care mi le amintesc cu drag.

| HadesSs a răspuns:

Pai in loc de Facebook era Hi5, in loc de galagie era La Familia, Eminem, etc... in loc de pantaloni mulati pe bulan erau pantaloni largi, in loc sa stam pe telefoane, ne imbatam muci.laughing

| Anonim a răspuns (pentru HadesSs):

E hai ca tu esti milenial. laughing nu exista hi5 pe vremea parintilor tai, si nu cred ca ai iesit la pensie laughing

Întrebări similare