| DenisaNicoletaG a întrebat:

La ce varsta ati avut primul sarut? oh go on happy

22 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La 14 ani. A fost mai mult un pupic. O apăsare de buze, mai mult frățesc decât pasional. Primul sărut pe bune a fost abia la 19 ani.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
La 16 ani jumate happy
O zi buna happy

| MihaelaDart a răspuns:

Nu-l pot numi sarut, ci pupic pe obraz laughing de la un coleg de clasa pe care-l adoram... s-a intamplat in jurul varstei de 13-14 ani. Iar primul sarut a fost la 21 de ani.

| RAY a răspuns:

Nu imi amintesc exact la ce varsta, dar a fost romantic, cum m-a vazut cum m-a sarutat, apoi am vrut eu mai mult, eram mic si bolovan am suparato in fine

| RainmakerX a răspuns:

N-am avut. laughing

| OoBunnyoO a răspuns:

Pe la 12 ani cred ca au fost niste pupaturi pe buze si pe la 14 a fost unul real.

| Yaesmin a răspuns:

La 13 ani.

| ShaOfHatred a răspuns:

D-apai nu l-am avut

Răspuns utilizator avertizat
| AlexeHellsing a răspuns:

La 15 ani.

| Felissa13Eden a răspuns:

Pe la vreo 3-4ani; era un italian la mine in cartier si mama ma ducea zilnic pe la el.
N-am cum sa uit ce ma mozolea...mai mult ma lingea pe fata, dragul de el._.

| Andwta a răspuns:

Primu sarut al meu a fost la 15 cu un baiat pe care nu il placeam. Al doilea tot la aceasta varsta.

| Turbo223 a răspuns:

Nu am avut dar pe la 16 ani mi se pare cel mai ok.

| Habbsha a răspuns:

La grădiniță am primit un pupic de la un băiețel și am sărutat vreo două tipe ceva ani mai târziu, dar a fost doar din prosteală... așa că, neținând cont de astea, o să zic că la 18 ani am avut primul sărut.

| Tiger7777 a răspuns:

Inca n-am avut si am aproape 15 ani *lacrima*, tu?

Răspuns utilizator avertizat
| NeaMih4i a răspuns:

Da spuneai primul act sexual, spuneam 12 ani pentru ca: aveam o verisoara si era la tara, a zis sa mergem sa ne plimbam pe campii, am mers si a zis sa facem si noi ceva happy am zis o si a inceput sa se dezbrace :3 Asta s-a intamplat acum 3 ani happy big grin :3

| anonim_4396 a răspuns (pentru NeaMih4i):

Te lauzi cu un incest?

| dalexbun a răspuns:

La 14 ani.

Întrebări similare