La 14 ani. A fost mai mult un pupic. O apăsare de buze, mai mult frățesc decât pasional. Primul sărut pe bune a fost abia la 19 ani.
Nu-l pot numi sarut, ci pupic pe obraz de la un coleg de clasa pe care-l adoram... s-a intamplat in jurul varstei de 13-14 ani. Iar primul sarut a fost la 21 de ani.
Nu imi amintesc exact la ce varsta, dar a fost romantic, cum m-a vazut cum m-a sarutat, apoi am vrut eu mai mult, eram mic si bolovan am suparato in fine
Pe la 12 ani cred ca au fost niste pupaturi pe buze si pe la 14 a fost unul real.
Pe la vreo 3-4ani; era un italian la mine in cartier si mama ma ducea zilnic pe la el.
N-am cum sa uit ce ma mozolea...mai mult ma lingea pe fata, dragul de el._.
Primu sarut al meu a fost la 15 cu un baiat pe care nu il placeam. Al doilea tot la aceasta varsta.
La grădiniță am primit un pupic de la un băiețel și am sărutat vreo două tipe ceva ani mai târziu, dar a fost doar din prosteală... așa că, neținând cont de astea, o să zic că la 18 ani am avut primul sărut.
Da spuneai primul act sexual, spuneam 12 ani pentru ca: aveam o verisoara si era la tara, a zis sa mergem sa ne plimbam pe campii, am mers si a zis sa facem si noi ceva am zis o si a inceput sa se dezbrace :3 Asta s-a intamplat acum 3 ani
:3