| acerr a întrebat:

Mai pun o intrebare
Ce opinii aveti despre gay?

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Nenea, nu europeni creștini, hetero și albi au inventat conceptul de căsătorie, ritualul de căsătorie există la toate culturile, mai apoi un homosexual nu își ia "soție" ci "soț", apropo știi de unde vine cuvântul soț/soție? De la verbul a însoți, se referă că cei doi (cuplu ) se vor însoți întreaga viață, în unele culturi și după, moarte.
Deci familia fără bărbat, sau fără femeie nu există?
Sau o persoană singură care adoptă un copil, doi nu cei 3 formează o familie.

Și că tot vorbim de familie, da ideal ar că copii să aibă ambi părinți, dar uni nu îi au pe ambi, ba chiar sunt copii fără părinți, crescuți prin orfelinate sau pe străzi. În concluzie asta nu e lume ideală, deci e de preferat varianta de-a fi crescut de doi bărbați sau două femei decât să crească într-un orfelinat unde e maltratat, sau să fie homeless.

72 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru BlackRose03):

Ce calitate ai tu incat sa faci astfel de afirmatii? L-ai cunoscut pe Dzeu si nu e cum zicem noi? De unde esti tu asa sigur ca nu exista, ai batut la usa si nu a raspuns nimeni?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Aceeasi opinie pe care o am despre vegani. Sa fie sanatosi! Ei cu ale lor, eu cu ale mele. Putem oricind bea o bere, merge la un concert, discuta despre cate in luna si in stele, atita vreme cit nu ne apucam sa predicam unuii altora cit de bine e sa maninci iarba/sa fii cu o persoana de acelasi sex.

| Larysa690 a răspuns:

Sunt scarbosi.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Plato):

Nu este o afirmație.Nu sunt ateu, cred că există ceva care ne-a creat și cam atât.
Am zis că sunt șanse mici să existe divinitatea pe care o numiți "Dumnezeu" cum o percepeți voi, drept un bărbat cu barba homofob, care dorește să crezi in El fara dovezi(crezi și nu cerceta) și care sta printre nori înconjurat de îngerași.
Și da, șansele să existe sunt foarte mici.Este o invenție a oamenilor cel mai probabil cu scopul de a tine societatea într-un oarecare echilibru. Oamenii simt nevoia sa creadă în ceva și le este greu sa accepte ideea de moarte.
Sigur, poate exista.Nu avem de unde știi.
Dar aceste șanse sunt minime având în vedere că exista atâtea religii, in fiecare "Dumnezeu" fiind diferit.
Totuși în fiecare religie ideea este aceeași. Exista o divinitate.Si da, in asta cred și eu.
In felul în care a fost "creat" de către creștini nu.

| FreddieM a răspuns (pentru SG1995):

Nenea Intum, as fi curios cine v-a invatat ca o persoana homosexuala nu poate sa isi ia decat,, sot''? Va informez ca homosexual vine din greaca si se compune din homo= acelasi + sexus= sex. Deci e un cuvant generic, atribuit atat barbatilor cat si femeilor. Dar ca idee, raspunsul e ok.

| SG1995 a răspuns (pentru FreddieM):

Aici era vorba de gay în particular, nu de persoanele orientare homosexuală în general.

| acerr explică (pentru SG1995):

De gay in general, pentru ca sunt peste tot.si cel mai tragic e pentru cei care sunt decapitati, inchisi pe viata. ma refer la cei de origine musulmana, in rusia e horror ce face cu bietii barbati!

Bine, daca asa ai inteles tu intrebarea...Un salut

| SG1995 a răspuns (pentru FreddieM):

Citește conversația în care am vorbit despree"soț", Plato, userul încuiat la minte și ultra homofob, spunea citez: "un gay nu își poate lua bărbat de soție ".

| acerr explică (pentru SG1995):

Daca pun o intrebare asta nu trebuie sa fie un caz de analizat 3 zile si 3 nopti! pe planeta avem de toate,bune rele,oameni mizerabili, pedofili, criminali sociopati, boli, foamete, bogatie,
vorbim ca sa ne treaca timpul pe diverse teme,

Mersi de clarificare.Noapte buna

| Termopile a răspuns (pentru Plato):

Bă Plato are dreptate deci să vă spun sincer are foarte mare dreptate. Singurul răspuns care merită fundă. Dacă aș fi pus eu întrebarea ai fi primit fundă fără dar și poate. Păcat că tot mai puțini înțeleg chestia asta.

Întrebări similare