Probabil ca au considerat ca e ilegal. Dar nu le iau apararea, editorii sunt complet lipsiti de sens si ratiune, cenzura e la ea acasa, libertate de exprimare 0. Daca ai 11 ani si scrii ca vrei relatii sexuale, e in regula, "intrebare recomandata" .
M-as mira sa nu-mi stearga si asta.
Doar ce am scris t0rr3nt si m-a luat la intrebari cu pirateria...
TPU, suntem in secolul 21!
Pentru că era o întrebare fără sens.
De la meciurile din NBA nu poți rămâne gravidă.
Aici daca nu iti bagi caltabosul in gauri si nu pui intrebari despre cat de mare ai mataranga nu esti acceptat,, cam asa merge politica acestui site.
Stai linistit, e ilegal sa vorbesti despre sporturi pe aici, nu intri in tiparul 'marimilor' si a insarcinatilor!
Asta e regulamentul acestui site. Nu poti cere link-uri/site-uri unde sa gaseste continut ilegal.
Daca nu ai gasit la o cautare pe google, cel mai probabil nu vei gasi nicaieri.
Eu n-am auzit sa se lase cu dosare penale daca iti descarci fifa sau Gta de pe net sau sa descarci un film, era de-a dreptul prea penibil si realizai cam cat de idioata e omenirea.
Sunt cazuri in care unii posteaza pe internet ceea ce creeaza si apoi isi taie venele daca se 'fura' si e prelucrat de altii, se cam abuzeaza grav de dreptul asta de autor pe care toti il vor dar foarte putini il au.