Întrebare recomandată | root245 a întrebat:

Neata!
Vara aceasta vreau sa ma angajez in Bucuresti, impreuna cu prietenul meu, amandoi fiind studenti si mai stramtorati cu banii laughing

Intrebarea mea este: care ar fi cea mai buna solutie de cazare sa putem sta impreuna si sa nici nu dam foarte multi bani pe chirie?
Mai este cineva care a trecut prin asta?
Merci!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Va bagati la un apartament cu camere impartite si platiti camera in care stati voi, iar restul plateste camera lor, impartiti frigiderul, faceti curat prin rotatie deci merge.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chirile difera in functie de zona si ce vreti sa inchiriati. O garsoniera e undeva la 200euro, dar nu foarte modern mobilata si nicidecum in centru

| Alcyon a răspuns:

Chiriile sunt in jur de 200 de euro. Cu serviciul, situatia e destul de trista in Bucuresti. Locuri de munca putine si concurenta mare, fiindca vin foarte multe persoane din provincie. Daca te uiti prin ziare, nu gasesti decat joburi de call center, bone, menajere si agenti de vanzari, toate cu salarii ca vai de lume. Nu te lua dupa statisticile legate de rata de somaj, ce pare mai mica in Bucuresti. E mai mica fiindca pur si simplu multi nici macar nu mai beneficiaza de acest ajutor (se da doar timp de sase luni).

| angus35 a răspuns:

Nu puteti sa faceti cerere sa stati la camin?

| uninvited66 a răspuns:

Angajare la KFC. altceva nu gasiti nici inainte nici dupa facultate laughing deci. Si oricum mare parte din timp stai la munca deci! o garsoniera in Ferentari la 20 euro bucata merge laughing

| sorelsoso a răspuns:

Incercati undeva mai la periferia orasului... chiriile sunt mai ieftine. Poti gasi si la curte cu toate conditiile (centrala, apa, canal)

| Sandraclaudia19 a răspuns:

Depinde si de voi!
Eu mi-am gasit chirie in Bucuresti pe cautcoleg.ro intr'un apartament cu 3 camere unde am mai stat cu un cupul! Era foarte frumos si am platit 150e happy
Acum depinde daca vreti sa stati singuri sau nu v-ar deranja sa mai stati cu cineva ( nu neg ca sunt destui oameni ciudati ca si gazde)