Toţi au dreptul la libera exprimare.În esenţă, majoritatea suntem anonimi. Ceea ce le oferă unora un avantaj de a spune ce vor.Eu spun că orice părere e binevenită, chiar de alţii o spun mai dur.E experienţa de viaţă ce îşi spune cuvântul.Tu doar ignoră şi încearcă să înţelegi fiecare sfat.Nu toţi o spun cu răutate.
Si majoritatea cred ca afiseaza critici constructive.Sunt si utilizatori care merita intr-adevar raspunsuri care sa le taie respiratia.
Nu e chiar asa. Daca tu pui o intrebare in legatura cu o problema pe care o intampini si se trezeste unul sa te jigneasca si sa injure, este o parere binevenita? Una e sa fii dur si una e sa dai in prostie injurand.
Nimeni nu știe cine ești, iar asta este un plus pentru cei care își doresc să facă mișto de celelalte persoane.
Uneori ai senzația că oamenii încep să își piardă din omenie, iar astfel aceștia devin niște roboți programați să facă glume stupide.
Si totusi acei oameni incearca si ei sa ajute,'intentia conteaza' nu-i asa?
Da,intentia conteaza.Cand comenteaza la intrebari serioase, nu inteleg de ce jignesc, intelegi?
Pentru ca viata e ying, yang, trebuie sa existe o balanta energetica, e ne tine in viata, fara ea universul nu ar fi in armonie.Asa functioneaza unviersul nostru si viata asta, experienta asta.Depinde, parerea mea este ca trebuie sa existe si oameni bun dar si rai, asa functioneaza universul, rau bine ying yang.
Depinde, dar noi experimentam de la lumina cea mai neagra la cea mai buna. Asa trebuie, sa traim diferit in situati diferite.
Pentru ca a existat revolutia romana din 89', care ne-a dat dreptul sa vorbim liber. Daca tie nu iti place ceva, asta nu inseamna ca altcineva impartaseste acelasi sentiment cu tine.Asta ar fi un prim motiv,iar un al doilea motiv, ar fi ca exista foarte multa prostie, care din pacate nu poate fi anihilata, iar unii oameni normali, chiar sesizeaza acest lucru si nu pot accepta.Multi isi merita soarta.
Adyy5 întreabă: