Nu stiu ce sa zic, daca asa ti s`a intamplat e naspa rau. cel mai bine ar fi sa mergi sa povestesti intamplarea asta la un preot si sa platesti sa faca o slujba pentru tine.si, nu te mai pune sa dormi asa de tarziu, poate si oboseala a contribuit la ceea ce ai vazut.
Trebuia sa te dai de trei ori peste cap sa te transformi in musca si asa puteai sa scapi! Eu unul nu cred in fenomenele astea paranormale! Eu cred ca imaginatia ti-a jucat feste!
du-te de iti fa slujba la biserica ca tocmai l-ai vazut pe ala rau in oglinda si muto de acolo si culcate mai devreme si tu pe la 00:50 ca atunci ma culc si eu dar doar la unu noaptea il poti vedea pe ala rau sfatul meu este sa dormi sau sa te muti din camera cu oglinda, si eu am avut o experienta de asta ma uitam in oglida la 00:00 daar in baie eram si ma vedeam pe mine dar parca nu eram eu parca eram mai palid...booooooooo! hahahhahahahahahahaaa nu te mai culca asa tarziu bine?
Probabil ai avut un atac de panica, te-ai speriat rau de tot... mergi la un psiholog, eventual povesteste la medicul de familie despre acea paralizie temporara...
Stai linistit si eu am avut astfel de trairi, nu o data, de mai multe ori si nu am fumat si nu am baut si sunt un om normal in limitele normale, daca se mai intampa asa ceva roaga-te la D-zeu de preferat Tatal nostru, asa ca stai linistit si sa fi credincios ok