Ce importanta are asta cand nu te place nici Blondele - Roscatele - Brunetele - Satenele, nu aleg nimic
Eu de cand ma stiu sunt mort dupa brunete..am o pasiune pentru ele..nu le-as da pe nimic in viata mea
Nu conteaza culoarea parului atata timp cat stie sa isi foloseasca capul. Daca e inteligenta si putin sadica e perfecta pentru mine.
Nu conteaza parul. Desi cele roscate se pare ca au pielea mai alba, si mie imi plac femeile cu pielea ca laptele. ![]()
Biblia spune foarte sugestiv: "femeia frumoasa si fara minte e ca un inel de aur pus in ritul unui porc".
Deci, in primul rind sa aiba minte. Dupa aia ma uit si cum arata.
Cam așa ceva prefer: http://imgur.com/a/RJQPv
Dar iubesc femeile în diferite forme și culori, nu e musai să fie așa.
Am zis si eu sa le dau pe cele principale, ca daca stam sa ne gandim sunt o groaza
. Pupici
Femeile sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare în felul ei. Bărbatul trebuie să se plece să o ia - adică să-i arate eleganţă, preţuire.
In sfarsit mai vad si baieti care mai si gandesc, ma gandeam ca sunt singurul ![]()
si ai uitat sa specifici sa fie si destul de cuminte deoarece am intalnit si 'dame' ale drac*l*i de inteligente
Prefer blondele si brunetele! Dar atentie, baieti feriti-va de femeile roscate ca sunt rele si viclene ca vulpea!
Dintre cele enumerate de tine le-as alege pe cele sincere, care au o inima deschisa, chiar daca sunt retrase.
mihaela171717 întreabă:
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: