| RealLife a întrebat:

Prietena mea are o problema in legatura cu prietena ei cea mai buna. Mi-a spus ca prietena ei cea mai buna a venit in vizita la ea si se uitau la ceva film si prietena ei a vrut s-o pupe pe gura pe prietena mea si ea evident a dat-o afara din casa laughing si a 2-a zi la scoala am vazut ca prietena ei se tot holba la ea si tot o urmarea. Ce sa fac? ar trebui sa-i zic ceva prietenei ei? PS. Eu si prietena mea avem 18 si la fel si prietena ei.nu stiu daca conteaza dar nah.

Răspuns Câştigător
| Just mE:x a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i spui domnisoarei aleia ca.pana la urma este prietena ta, si daca nu are alte "inclinatii" de genu` si dupa cum spui tu.nu are e ciudat si probabil se simte aiurea prietena ta cand se intampla toate astea. ia ia-o putin la 14 metrihappy pe fetita sa i ia mai usor sau sa-si cumpere o viata. [bafta] :*

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Simplu, îi plac femeile, adică este lesbiană!
Pa, pa.

| AndaWest a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa te bagi u, las-o pe iubita ta sa vorbeasca cu ea, ca pn la urma ele sunt prietene si cred ca e destul de mare sa se descurce singura, sau iy e frica de un violthinkinglaughing

| Unbearable a răspuns:

Buna.
Ce intamplare prosteasca! Daca prietena ta, nu vrea sa mai aiba legatura cu ea, si sa nu se mai repete acea 'propunere indecenta', eu zic sa isi vada de treaba ei. N-o mai bagati in seama, va vedeti de treburile voastre, este cel mai bine. Sper ca am ajutat.
Pupici. kiss

| Diana3509 a răspuns:

Conteaza.
Eu cred ca era putin beatahee hee. Daca o fata ar avea vreun gand sa sarute o prietena sau chair ceva mai mult, ar face-o mult mai subtil, dar, cel mai important, nu şi-ar risca o prietenie pentru o curiozitate.
Ar trebui sa aveti o discutie cu ea...