| RAY a întrebat:

Sa ma insor sa nu ma insor anul asta? sa mai astept un an?
Cine ar vrea sa vina la nunta? cu ce fata credeți ca mas putea potrivi de aici de pe TPU?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Ziceam ca poate te pastreaza pentru Ea. Stii, Zeita mai intra in relatii cu muritori. De exemplu, Anchise, tatal lui Enea.

155 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

Rlly? laughing
Daca erai mai tinerel as fi spus dea.Imi esti simpatic chiar daca probabil nu o sa ma bagi in seama si m-ai taiat din lista de prieteni. laughing
Succes si casnicie fericita.
Fi sigur c-o sa vin la nunta.winking
Aa, cine e aleasa?

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Era un apelativ. Și tu mi-ai mai zis "draga" și am întors favoarea. Lucrul asta ar fi trebuit să te întreb eu de fapt laughing

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Hmmm,,nu de mult timp, dar imi esti simpatica prin raspunsuri si determinare, nu te gandi la altceva.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Slava Domnului! Nu mă gândesc. laughing

| minrest a răspuns (pentru RAY):

A fost asa o supozitie. Oare cum a meritat Anchise dragostea amoroasa a Zeitei? Nu era nici macar rege in Troia.

| RAY explică (pentru BlackRose03):

Insati zeita iubiri, va veni pe pamant pentru mine, te_am taiat pentru ca nu ne potrivim in gandire, vezi tu as vrea prieteni care sa gandeasca ca mine, normal ca te bag in seama

| RAY explică (pentru minrest):

Daca era un barbat inalt, musculos frumos si hotarat nu ma mir in fine

Sunt prea batran pentru tine

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

Ne potriveam mai mult decat crezi. =]]
Ca si tine nici eu nu cred in iubire.
Off, dar asta chiar o durut.Te credeam prieten. sad

Eu m-am referit la altceva, sa gandeasca ca mine, sa aiba acelasi pasiuni ca mine etc
eu n-am prieteni, nici cei din lista mea nu-i consider prieteni, maxim amici atat, eu cred in iubire dar consider ca omul e o fiinta poligama

Adica? Ce pasiuni ai?
Cum gândesti? =]]

Stiinta,dar repet nu trebuie sa gandeasca alti ca mine

Stiinta,a?
Daca nu stau pe jocuri online/mănânc/dorm/ies afara/ sau fac teme ma uit la documentare si citesc.
In special despre Univers. =]]

Fain,ma bucur

Si euu. =]]

Scuze ca te-am scos nu stim ca are vreo importanta asta, pana la urma ce fata imi recomanzi?

Scuze? Is obisnuita sa fiu data la o parte, nu-ti va griji =]]
Din cate stiu nu te potrivesti cu nicio fata de pe acest site (cel putin in cazul utilizatorilor activi).

Dar nu te-am dat la o parte

Si eu la fel, deci numai ma insor in concluzie

Răspuns utilizator avertizat
| 94Lucifer94 a răspuns:

Casă de piatră pentru când te decizi dar mai ales atunci când vine momentul să te vezi însurat! laughing

| RAY explică (pentru 94Lucifer94):

Abia astept noaptea nunti, vreau o virgina

| RAY explică (pentru Kiwibibilă):

Mayar e calugarita iar denisa e minora are 15 ani parca

Te-am bagat inapoi

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Eu cred ca faci pe nebunul numa asa de chestie laughing
tocmai ce ziceai ca nu prea te poti atasa de cineva pentru ca te temi ca nu persoana potrivita. asta inseamna ca trebuie sa analizezi si sa citesti mai bine fiinta umana. la varsta ai si o experienta destul de multa! straight face
altii stau ani de zile cu 'perechea' pentru a afla daca intr-adevar asa si e. Iar pe la 2 ani de relatie, wsau pana in 2 ani inclusiv, atunci au loc majoritatea certurilor pentru ca ambii parteneri, in unele cazuri, sunt super incapatanati, sau doar unul, nu intelege nevoile celuilalt, etc. Si in acesti maxim 2 ani, are loc o perioada de incercare de stabilizare. Daca nu merge : next!
Asa ca pune itnrebarea la trivia/amuzante mai bine big grin

| RAY explică (pentru JustBlackNoGrey):

Eu vorbesc serios, nu am pus intrebarea la misto, chiar as vrea recomandarea cuiva

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Ce caracter Ray?! Crezi că aceste calități pe care o fata trebuie sa le aibe eu nu le am? Și ce anume nu.ti convine la caracterul meu... spune.mi și mie că sa știu ce am de 'schimbat' la mine pe viitor nu de altceva doar poate am eu o problema nu cei din jurul meu...ți se pare că.s cam rea(în adevaratul sens al cuvântului)?

| RAY explică (pentru Elide):

In primul rand nu ne potrivim ca fizic, tu esti de nota 9 eu de 6, nu ar putea atractie din partea ta fata de mine invers da, ca caracter singura de care imi place e https://www.tpu.ro/utilizator/zupu pur simplu imi place de ea, ma atrage rational, nu e vorba ca nu cred ca ai acele calitati si pur simplu nu gandesti ca mine, nu trebuie sa gandesti ca mine

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Am înțeles...

| RAY explică (pentru minrest):

Asa e, zeita aia ma vrea doar pentru ea, las ca in viata de apoi am sa o iubesc pe vesnicie, o sa fie zeita mea pe veci, ce romantic