|

Sa vedeti ce am patit azi la medlife, ma programez telefonic pentru un eco cardiac care costa 240 de ron, intru la doctor ma consulta, fac ecografia, egg, ies afara cica ma costa 410 de ron, ca cica eco fara consultatie nu se poate si cica ma da in judecata in 30 de zile sa le dau bani, deci nimeni nu mi-a spus ca ma costa ceva in plus, apoi am fost la doctor si i-am spus si a corectat asta, apoi aia de la medlife se certa cu aia de la callceter medlife, vi se pare normal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu mi se pare normal, de aia trebuie sa te asiguri clar ca nu mai e ceva in plus, eu ii intreb mereu inainte "sper sa nu platesc mai mult decat mi-ati comunicat", zice "nu domne, stati linistiti, nu este nici o problema". Si am convorbirea inregistrata, instaleaza-ti si tu call recordings pe tel si ti se inreg automat orice convorbire cand incepe. Fi baiat destept.

E normal sa se certe cu aia de la call, ca doar au pierdut, erau obligati sa spuna tot de dinainte. Era dreptul tau sa stii de la inceput. Deci sa ai dovada mereu conversatiile, ca poate speculeaza ca nu ai inregistrat si poate nega, mare atentie. Zice ca nu, apoi vede ce nu vi cu dovezi si sustine apoi asta, daca vi se scuza si zice ca na, s-a intamplat.

| explică (pentru Mosotti):

Am dovada conversati in telefon,plus ca si pe pc scria clar programare pentru ecocardiac,dar m-am speriat man plus ca ma sinteam penibil,erau si alti, noroc ca mi-am pastrat calmul si am vb cu doctorul, ekg l-am facut deja gratis, consultatia la fel, tensiunea la fel, pot merge oricand si le fac gratis ca am trimtere cardio, dar aia de la clinica de stat nu aveau eco de aia am facut, am defect de sept interial cica si tensiunea mica 100/60 ma simteam ametit,vedeam negru in fata ochilor,doctorul a fost cumsecade, de treaba nu pot spune ca nu, mi-a spus sa slabesc ca o sa fie totul mai bine, pas cu pas, sa vad si de scolioza aia, nici nu stiu unde sa merg

| a răspuns (pentru RAY):

Tensiunea mica, interesant. Pai normal ca odata cu slabitul va fi din ce in ce mai bine. Bine ca s-a rezolvat situatia.

| explică (pentru Mosotti):

Acum ce sa fac, sa iau jumatate? maine e sambata de doctorita de familie nu dau

| a răspuns (pentru RAY):

Si eu am scolioza. Mergi la kinetoterapeut.

| explică (pentru GoldenZenith):

Ai si dureri in piept? la mine iradieaza astfel
jumatatea spatelui =durere cand car ceva,cand fac miscari rapide,de acolo radieaza cervical ai in piept,intepaturi, durere apasatoare in inima, cu inima nu am nimic ca am facut ekg, ecocardiac doar un anvernism de sept interial minor, brd minor

11 răspunsuri:
| a răspuns:

În momentul in care te programezi undeva trebuie sa ai din timp mai mulți bani la tine pentru ca poate ai o problema mai mare sau ai nevoie de un tratament si trebuie sa te ajungi.Plus de asta niciodata ce iti va spune la telefon nu va fi la fel cu realitatea.
Eu am mers la stomatolog pentru un detartraj, mi-a spus prețul si ma reprogramat.In momentul in care am fost mi-a gasit si o carie pe care eu nu o văzusem si mi-a spus că îmi pune tratament si imi termina maine detartrajul si plomba si sa mai aduc N bani in plus pe lângă ce mi-a spus ea.
Lucrurile astea se intampla si mereu trebuie sa le iei in calcul.Eu mereu am fost judecata ca daca ma doare aia, sau am aia de ce nu ma duc la medic ca e doar 50, 100 de lei.Pai uite de asta,ca niciodata nu e doar atat,atat poate e consultatia,pe urma ce iti mai face e dublu, după o reprogramat sau o analiză, sau o retrimitere la alta clinică e triplu, pe urma un tratament si etc si daca nu ai o sumă de bani mai considerabilă dinainte pregătită nu poti sa faci nimic ca te faci de ras.
Nu e neapărat corect, dar nu prea ai ce sa faci.

| explică (pentru Nat1):

Eu cand am mers la stomatolog am vb cu el costul exact, inseamna ca tu arunci cu bani

| a răspuns (pentru RAY):

Eu nu arunc cu bani, dar nu pot sa fortez omu sa imi faca lucuri in plus gratis.Ei la telefon probabil ti-au spus costul ecografului crezând că tu stii ca o dată cu ecografia iti face si consulatul care e cost suplimentar.Cand iti faci programări întrebi ce trebuie sa iti faca, cum trebuie sa te pregătești, le explici problema ca sa iti explice ce e de facut.
Eu m-am invatat minte si cu toata rusinea intreb ce trebuie sa faca, ce trebuie sa plătesc

| explică (pentru Nat1):

De unde naiba puteam stii? daca nu scrie pe site nici la telefon nu mi-a spus nici asistentele alea, nu exista plati in plus exista plata per serviciu simplu

| a răspuns:

Si eu am fost la cabinete private. Dar am fost informata ca trebuie plătită si consultația chiar daca doream doar ecografie si electrocardiograma. Iar consultatia este destul de scumpa chiar daca nu o faci. Probabil aici este inclus rezultatul care il da pentru citirea celor doua investigații.

| explică (pentru TamplaruAnisoara):

Pai nu am fost informat