| DeEa_8231 a întrebat:

Ma tot framanta senzatia ca as putea sa-i impac pe mami si pe tati(care au divortat de vreo 3 ani), ca am si eu nevoie de tati si si mama. Tati a plecat la o femeie dar nu se inteleg si femeia aia are un copil dar nu stie a cui e si copilu ala nu il suporta pe tati. Tati ma iubeste si cred ca si pe mama o mai iubeste.Mama e singura nu are vreun iubit sau asa ceva. Ce as putea sa fac sa-i impac avand in vedere ca mama e foarte,, sacaita,, si mai greu de convins ca sa zic asa?

Răspuns Câştigător
| HelloKitty88 a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare... tatal meu si mama mea sunt divortati de 3 ani, dar amandoi sunt singuri.Cu impacatul, e altceva.Ei vor alege daca vor sa fie sau nu impreuna.Tot ce poti face este sa le spui ca vrei sa se impace, mai mult nu vad ce poti face, si eu as vrea ce vrei si tu...sad

2 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Astea sînt problemele lor de cuplu pe care doar ei doi trebuie să le rezolve, tu dacă vorbești cu ei asigură i de iubirea ta pe amîndoi, și că fie ce o fi tu vei rămîne copilul lor și ei părinții tăi, și că îi iubești și respecți așa cum sînt, iar dacă vor vrea să se împace, atunci decizia le aparține lor.

| MMihai a răspuns:

Vorbește cu fiecare dintre ei separat și spune-le că ție ți-ar place ca ei să fie împreună că tu ca copil îi iubești și pe unul și pe altul.
Așa vei afla că de fapt ei nu vor să fie împreună și că mari șanse să fie din nou împreună nu prea sunt.
Dar nu ai ce pierde, dacă încerci.