anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am visat ca eram la lucru si unul dintre sefi (nu cel care raspunde de mine) m-a chemat sa imi dea de mancare si m-am dus dupa el am ajuns la o masuta unde era o punguta legata cu nod si inauntru niste bucatele de salam de care imi place mie. Ma gandeam sa rup punga si sa iau cu mana dar nu ma spalasem pe maini. Pe urma nu mai stiu...m-am trezit. Ce semnifica visul asta?

3 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Foarte plin de semnificatii absconse, visul! in vremurile de pionierat ale psihanalizei moderne, probabil un astfel de vis ar fi fost valorificat la maxim de catre analisti, ar fi extras din el o multime de sensuri profunde... ceva de genul "avem de a face cu un "reziduu diurn", o impresie legata de unele activitati zilnice, de un vis-oglindire a unor preocupari zilnice in care anumite evenimente se leaga intre ele aleator, insa creand aparenta unor simboluri."
Memoria este dinamica si construieste din amintiri, franturi, senzatii, mai bine zis carpeste povestea unei zile, a unui eveniment care a avut un oarecare ecou. Atat.

| Caro34 a răspuns:

1) Carnea inseamna boala (raceli, dureri de cap etc.); 2) Ai o protectie insa trebuie sa fii cinstit si corect cu tine si cu ceilalti; 3) Uneori iti este foarte foame si te gandesti profund la unele delicii; 4) Esti mereu inconjurat de oameni noi, cu care poti lega prietenii valoroase; 5) Esti o persoana extrem de atenta la ceea ce mananci, cum mananci. Sper sa-ti fi facut o idee acum! Numai bine!

| TheRealDaniel a răspuns:

Inseamna ca vrei sa mananci salam si subconstientul ti-a transmis asta, nu toate visele semnifica ceva, desi de multe ori subconstientul ne trasmite mesaje, insa 99% mor fara sa afle vreodata ce le-a transmis vreun vis deci nu-i nicio problema.