Ar fi stupid sa spunem ca extraterestri fac diferente intre tari, si aleg sa le viziteze pe cele mai dezvoltate. Ei ar fi interesati in mod egal de intreaga noastra planeta, si nici macar nu ar sti ca suntem impartiti in tari diferite. Faptul ca cele mai multe "aparitii" OZN sunt in SUA sau alte tari din Occident arata ca ei se cred cei mai importanti, deci singurii pe care ar alege extraterestri sa-i viziteze. Chiar daca mai sunt semnalate OZN-uri si-n alte tari mai sarace, acestea sunt rareori bagate in seama. Intreaga atentie a lumii e concentrata pe ce se intampla in tarile vestice.
Eu cred ca sunt foarte mici sanse sa fim singurii in Univers, din simplul motiv ca acesta e foarte mare, si are trilioane si trilioane de planete. Viata poate ca e ceva rar sau foarte rar, dar tot nu cred ca e atat de rara incat sa fie doar pe Pamant. Apoi mai e problema civilizatiilor. E clar ca planetele cu civilizatii vor fi mult mai putine decat cele cu viata, deci vor fi si mai greu de gasit pentru noi. Dar exista o mare diferenta intre a spune ca nu suntem singuri in Univers, si a spune ca suntem vizitati de alte civilizatii. Trebuie sa intelegem diferenta dintre astea doua lucruri. Distantele in Univers sunt enorme, iar sansele ca o oarecare civilizatie sa stie ca existam sunt minime. Sansele sa ne si viziteze sunt si mai mici. Deocamdata nu exista dovezi care sa indice faptul ca o asemenea vizita a avut loc.
A,serios? Eu am vazut o emisiune in care se dezbateau aparitii din Anglia si Sua pana in China si Romania.Serios,au vorbit si despre tara noastra si vorbea unul in romana, iar aia translatau in engleza.
. Ciudata senzatie.
Oricum, ti-am zis asta ca nu se zice doar in SUa si Anglia ci peste tot dar eu nu cred in prostiile cu aparitile.
Insa sunt ferm convins ca exista forme de viata pe alte planete.Cat de ignorant ai putea fi, incat sa spui ca esti singur intr-un univers cu miliarde de galaxii si triliarde de sisteme? Sansele sunt 0% sa se nasca viata doar aici.Dar extraterestrii nu sunt cum ne imaginam noi ca sunt.Pot fi si bacterii microscopice.Tot extraterestrii se numesc.Si da, este posibilitatea sa existe si forme de viata mai inteligente ca noi sau la fel de inteligente.Cu tehnologii mai avansate, la fel de avansate si mai putin avansate.
Nu te lua dupa televizor si dupa presa cu aparitii ale Ozn-urilor.Trebuie sa invatam sa gandim sceptic dar sa avem ratiune.Adica,e una sa zici ca exista forme de viata inteligente, e alta sa zici ca ti-a spus Ion ca a vazut **** pe cer si tu repede sa il crezi.