| Alëxąndŕą a întrebat:

Salut s-a descoperit o gaura neagra aproape de tera si e pe cale sa inchida galacsia noastra s-a inteles ca a mai inghitit doua galacsi, iar eu cred ca trecem in tr-o alta dimensiune ca nu ai cum sa te evapori asa si ma schuzati ca v-am bagat in panica deja mi-am facut lista de provizi in caz ca plecam in alta dimensiune nu am pus-o in aplicare doar scrie pe ea ma rog asta e parerea mea fiecare om are dreptul. SI eu vroiam va intreb credeti?

Pa, pa

4 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Da sigur nu au ce lucra cercetatorii si ne dau noua stres. s-a mai zis ca ne loveste meteoritul ca nu stiu cate cad pe noi si tot nimic asa ca de ce m-ar interesa asta sa cred ca e adevarat, nu cred si daca ne inghite poate e mai fain acolo si nu mai avem atatea probleme laughing

| QuadruplePersonality a răspuns:

De crezut cred, pentru ca nu au inventat ei asa, ca nu au ce face. Ea chiar exista, dar nu stiu cat de adevarat e ca ne va inghitii.

Si, da, ai dreptul sa iti faci provizii, dar astepta mai intai o transmisie oficiala happy

| MidnightLady a răspuns:

Abia astept. Poate acolo unde plecam n-o sa mai existe reguli gramaticale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o conspiratie a robotului ninja LECREATEUR! in legatura directa cu piratii fantoma si vrajitorii zombie samurai pentru a ne fura pamantul asta pe care l-am muncit noi aici in Romania de atatia ani. va rog sa nu va lasati inghititi si sa luptam cum putem, pe internet in special. va pup.