| iSwag a întrebat:

pentru microbisti:
1) Credeti ca echipa Spainiei 'si va "reveni" dupa meciul de aseara(sa faca iar spectacol)? Stiu ca e o "traditie" ca aceasta sa-si ia bataie in primul meci, dar a luat-o foarte rau aseara si ma gandesc ca e cu moralul la pamant dupa ce Olanda i-a "macelarit" elanul, iar acum e in urcare pe val.
2) Ce echipa sustineti pentru castigarea CM? Eu unul vreau ca selectionata Olandei sa castige,pentru ca a venit cu forte proaspete [la propriu (cica-i cea mai tanara echipa selectionata de nu stiu cati ani)], si aseara ne-a aratat ca poate...(nu o sustin pentru ca tind sa tin cu echipa care castiga happy, ci am vazut ca are potential pentru castigarea acestui CM din calificari, batand tot pe acolo, ne-a facut sa ne facem si sperante degeaba ducandu-ne la barajul cu Grecia...
3) Ce finala CM va imaginati sau ati vrea sa fie? Mie unul mi-ar placea una Brazilia-Olanda..., sau oricare X-Olanda, stiu ca va fi spectacol.
Funda tongue

3 răspunsuri:
| iSwag explică:

Scuze... nu stiam ca nu se poate acorda funda la categoria "conversatii" happy

| Q3Q a răspuns:

! Salut. 1.Eu cred ca Spania va reveni in forta si se va razbuna pe prima echipa care ii iese in cale.
2. Da ai dreptate Olanda a devenit o echpa inchegata care joaca fotbal de placere, face spectacol iar dupa meciu de aseara a devenit una din candidatele la castigarea CM.
3.Eu ma bazez pe o finala Brazilia - Olanda cu prelungiri, adica o finala de neuitat! big grin big grin

| iSwag explică (pentru Q3Q):

Hmm... sper sa ai dreptate la 1. pentru bunastarea noastra, a microbistilor de rand, amatori declarati ai fotbalului de calitate (cel putin asa e in cazul meu), dar, totusi, cat de "phoenix" sa fie si Spania asta? Banuiesc. de fapt sunt sigur ca unii potentiali adversari ai acesteia mai degraba au prins curaj intr-un posibil meci cu Spania decat sa-si amplifice teama fata de echipa Olandei... Tot ce avem de facut e sa pregatim semintele pentru miercurea viitoare. tongue