| H2O2 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa vi se implineasca un vis si sa nu va vina sa credeti, ca totusi s-a intamplat...batting eyelashes Oare de ce e asa? Sa nu crezi ca s-a intamplat, si totusi s-a intamplatbatting eyelashes (ex: eu mi-am dorit fff mult sa merg intr-o vacanta in spania, cu toate ca stiam ca nu am sa pot, dar din fericire am reusit sa merg si in ziua de azi nu-mi vine sa cred ca am fost acolo...)

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Bunahappy
Prin faptul ca iti doresti foarte mult ceva, se poate ajunge la indeplinirea acelui ceva (bineinteles, daca faci si tu ceva in privinta asta; spun lucrul acesta pentru ca mi s-a intamplat), apoi, visele sunt oarecum oglinda inconstientului nostru, iar faptul ca vroiai sa mergi in spania, a aparut in vis ca si actiune in desfasurare (pentru ca inconstientul este atemporal). Cam asa as putea sa explic ce ti s-a intamplat big grin
Pentru opusul situatiei (cand se intampla ceva ce nu iti place), se intampla la fel (cauta despre NLP tongue).
Asta este doar o varianta, dar banuiesc ca sunt mai multe explicatii pentru care se intampla astfel de lucruri, dar ser ca te-am ajutat big grin

2 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Stii...visele sunt de obicei dorinete d`ale noastebig grin
Si atunci e normal ca se pot implinii.
Siii da mi s`au.chestii micibig grin

| alleecsandra a răspuns:

Buna!
eu cred ca totul este controlat de cineva!
acel cineva este DUMNEZEU, daca il iubesti cu adevarat EL iti arata dragostea LUI fata de tine prin implinirea dorintelor cum a fost in cazul tau!
pe mine tot timpul ma ajutat si chiar nu stiu cum sa I multumesc