| LIME04 a întrebat:

Salutare, am o întrebare, anul acesta de revelion nu am nici un plan, vreau să il petrec acasă in pijamale, e normal sa fiu îmbrăcat în pijamale in noapte dintre ani, mulți ar spune ca e o idee proastă, sau ca așa voi fii tot anul (in pijamale), vreau părere voastră!
Dau Fundă!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te mai lua după alții. Dacă esti singur poti sta si cum te-ai nascut.

| LIME04 explică (pentru darrio2007):

Sunt cu familia

| darrio2007 a răspuns (pentru LIME04):

Foarte bine. Stai in pijamale. Asta dacă nu vin ceva musafiri.

| LIME04 explică (pentru darrio2007):

Nu, doar eu si ai mei

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dupa ce am si lucrat cateva revelioane, am ajuns la concluzia ca alea acasa, chiar si semi izolat, sunt cele mai bune.
Cu pijamalele totusi nu stiu ce sa zic, eu as prefera o atmosfera mai festiva, totusi.

| J0B0MAT a răspuns:

Te poți îmbrăca în blugi și tricou, stai cum vrei în casă.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu am fost imbracata in trening pana la ora 23.Atunci m-am schimbat ca nu cumva de asta sa depinda sa fiu condamnata sa stau in casa tot anul 2026-mie imi place sa ies zilnic-dar bineinteles cand e sub 4 grade sau peste 35 nu mai e aceeasi placere si atunci scurtez iesirile -dar si pentru sanatate e mai bine daca omul iese zilnic indiferent ce ar fi(in alta ordine de idei eu am pe telefon un contor de pasi si am ca tinta 7000 zilnic-sunt zile cand nu imi ating acest prag, in altele le depasesc).

| angel6lust a răspuns:

Nu-i niciun bai.

| Misteriosul333 a răspuns:

Salut! Fă cum crezi tu că este bine! Eu m-aș îmbrăca frumos dacă aș fi în locul tău și aș avea și niște bani în buzunar ca să fie așa tot anul.winking

| Mustafaonur1997 a răspuns:

Eu am să ma uit la filme indiene cu Shahrukh Khan. happy i love indiahappy cu Adevărat.