| caus3lov3ya a întrebat:

Salutare. Este vorba de niste vrajitoare. Am nevoie de ajutor. In fata portii bunicii mele pun balegar acoperit de pamant si impletesc salcie cu flori pe care le pun pe gard. Stiti cumva ce semnifica? Am cautat pe net dar nu gasesc. Tot fac vraji. Am mai calcat o data in balegarul pus de ele si am avut probleme grave cu pielea. Pana nu m.am descantat nu mi.au trecut si am facut.o prea tarziu pentru ca nu mi.am dat seama de ceea ce se intampla. In fine, m-am saturat de toate acestea. Am nevoie de ajutor. Habar nu am ce vraja ar putea fi cu balegar salcie si flori. FUNDA. fara glume proaste.

10 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Pfuai.dar cine ti-a descantat, nu ti-a zis si cum te poti apara de ele?

| express11 a răspuns:

Daca faci pipi pe ele isi pierd efectul.

Răspuns utilizator avertizat
| StalkerSoul a răspuns:

Nu exita vrajitoare si alte prostii din astea. Nu semnifica nimic, decat mintea unor oameni redusi mintal.

| caus3lov3ya explică:

Nu erau microbi. Am incercat tot felul de medicamente am fost la dermatolog si nu mi.au disparut 3 luni. Apoi m-a descantat o doamna foarte batrana si mi-au trecut in 2-3 zile. Asta nu are explicatie. Express11 mersi de sfat.

| caus3lov3ya explică:

JeSuisAnonyme. Daca prostia ta da pe dinafara, taci si pastreaz-o pentru tine. Nu vrea nimeni sa se molipseasca. O zi buna.

| caus3lov3ya explică:

Nu... Acea doamna a murit. Era foarte batrana.

| JeJeleu a răspuns:

Iesi cu crucea la ele si zi " PIEI SATANA"
Toate bine :*

| Claustx a răspuns:

Hey! Pai cred ca ai luat micribi sau alti virusi care se puteau transmite foarte usor prin contact cu acel balegar...e destul de dubios sa ai vrajitoare prin apropierea casei tale. laughing

| Teea_Carjan_1992 a răspuns:

Ar trebui sa cauti pe internet niste descantece pe care sa le zici acolo in fata portii.Nu stiu ce sa zic.crying...
incerca tot ce e posibil pentru ca sigur vei reusi.