Buna Vanyum sunt de aceiasi parere cu tine nimeni nu mai e interesat de marile comori ale romani si ii inlocuieste cu totate pitipoancele care au ajuns vedete din prostime ca sa zic asa. Ma bucur ca insfarsit am gasit pe cineva interesat de poezi. Eu l-am respectat pe Adrian Paunesc si inca il respect am foarte multe poezi pe care le ador care deale lui Adrian Paunescu cum ar fi:,, Totusi iubirea, Eu sunt eu, Imi pasa, Ce simplu mi-ar fi, daca nu te-as iubi. Ultima este preferata mea. Pa
Daca ai fi dat o simpla cautare la intrebari si raspunsuri, ai fi vazut ca, zilele trecute, au fost o gramada de intrebari privitoare la Adrian Paunescu. Si, presupun ca, nefunctionand Hi5, cum spui, ai fi avut timp sa faci respectiva cautare.
Ardnax whatever, vad ca esti foarte ofticat sau ofticata in raspunsul tau, nu am dat "o simpla cautare la intrebari" pentru ca nu imi petrec ca alti 24 de ore / zi pe internet. oricum esti total pe langa subiect.intrebarea mea viza alte lucruri. nu inteleg daca nu intelegi sensul intrebarii de ce raspunzi. patetic.
anonim_4396 întreabă:
Manugabi întreabă: