Multumesc pentru urari Cristi si tu sa ai parte de un bun sfarsit de saptamana si sa fii sanatos.
Problema incaltamintei pentru femei este importanta si depinde de locul in care trebuie sa mearga pentru ca si pantofii trebuie sa fie adecvati.
Daca trebuie sa stai mult timp in picioare, la locul de munca, este indicat sa porti o incaltaminte comoda, fara toc sau cu toc, de inaltime moderata.
Daca iesi seara la o intalnire ori la club, incaltamintea cu toc este indicata, dar fara sa se exagereze inaltimea lui pentru ca, este obositor pentru picioare si chiar pentru coloana vertebrala.
Desigur ca, daca apar si varice pe picioare, mai ales dupa ce o femeie devine mama, atunci tratarea acestora este importanta.
Eu port incaltaminte comoda, indiferent de locul in care merg pentru ca, doresc sa ma simt bine si sa nu ma obosesc.
Am incercat si eu pantofii cu platforma si toc, sunt incomozi si nu ma tenteaza sa-i incalt.
Buna Cristi![]()
Uneori, suntem obligati sa amanam vizita la medic, daca nu ai buget, te lasa sa te chinui![]()
Este adevara ceea ce zici tu, dar sa nu uitam ca, putini medici iti mai dau sfaturi/si chiar un control de rutina fara sa le bagi in buzunar.
Multumim frumos pentru urare si tu sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos
SI MULTA SANATATE
Multumim,Cristi!
Personal ma confrunt cu problema umflarii picioarelor pe timp de vara..., cat despre vizita lamedic, am amanat-o...
Wekeend placut si tie! Sanatate!
Dragut din partea ta, Cristi!
Port incaltaminte comoda, nu am probleme cu varicele!
Anual imi fac analizele! Momentan imi lucrez dantura! Si mai nou am grija ce manac!
Dar vai .....am iesit din tema!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Manugabi întreabă: