| Fatamuntilor a întrebat:

TPU =Shorma cu de toate? Ce ziceti?
Tot felul de intrebari,care din care mai ciudate,tot felul de utilizatori,tot felul de raspunsuri.
Daca prin absurd s-ar inchide situl pentru o saptamna, sa se faca o curatenie generala, elimine tot stricat, sa fie ca in primii ani, ar fi mai bine? Macar limita de varsta sa se respecte

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nici eu nu inteleg de ce nu se face curatenie si mai ales asa cum i-am propus si adminei TPU, de nu blocheaza pentru o perioada de timp crearea de conturi noi? am vazut ca aceasta masura se aplica pe anumite platforme atunci cand se inmultesc oamenii cu probleme mintale si de comportament sau anumiti useri fac abuz de anumite reguli!
i-am mai propus dansei sa numai dea posibilitatea unora de a posta mesaje aici fara sa isi valideze emailul, stiu ca pana la 10 mesaje si intrebari poti sa iti faci cont fara validare email, este o prostie, de asta intra limitatul ala care are limbajul lui nicusor de la Braila "-bou, javra, tigan!" si isi face zeci de conturi lunar! daca ar trebui sa isi faca o adresa de email pentru fiecare cont ar fi mai greu!
pentru ca au inceput sa intre tot mai multi trolli si limitati, cei care isi fac conturi noi in bataie de joc, ar trebui sa le fie limitat acest drept de a isi crea conturi noi pentru cateva luni de zile, cu aceasta masura trollii nu vor mai gasi placere peste 30-60-90 de zile sa isi mai faca cont aici!
in forma actuala TPU este un haos organizat

| Fatamuntilor explică (pentru Simpatic):

Ala cu enspe mii de coturi lunar, nu am pretentii, e copil imatur.Blocajul pe IP ar fi ultima solutie.
Am insa pretentii de la utilizatorii majorii si veteranii acestui site care hranesc trolii

| Simpatic a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dar nu cred ca blocarea pe IP se poate face pentru toate Ip-urile, Ip-ul dinamic cel putin este schimbator
pe ala cu limbajul lui urat sa mi-l localizeze TPU ca ma duc eu dupa el, daca nu il pun apoi filmat intr-un postare pe Youtube cum isi cere scuze in genunchi uita-te la mine!
daca am prinde trolli acestia fata in fata i-am face niste loseri cuminti, caci acum tot loseri sunt dar obraznici!
TPU ar putea insa sa ia cateva masuri care sa limiteze accesul cum am zis, dar asta doar daca se vrea, eu observ ca nu se prea vrea!

17 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ce bine ar fi, dar tu nu vezi ca nu mai se face nici o modificare la site?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu ți am mai zis, cred că TPU nu prea mai produce bani și nu mai are nimeni interes sa consume prea multe resurse cu el.

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Stiu ma.
dar ma oftic cand vad ce se intampla aici.Pentru o injuratura iti iei cel mult suspend.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, e foarte bine așa!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, forumurile au cazut. Calitatea informatiilor de pe internet a cazut. De vina sunt prostii, pentru ca au reusit totusi sa descifreze tehnologia, in ciuda analfabetismului functional.
Poate vinovati sunt cei din IT, ca au coborat dificultatea utilizarii unui dispozitiv conectat la internet.
In anii 2000, un "patru clase" de la coada vacii nu stia de unde sa dea drumul unui pc, iar daca totusi se chinuiau neamurile sa-l invete, mai mult de Winamp nu reusea sa manevreze.
De aia, forumurile, chat-urile si blogurile erau foarte placute, pline de oameni cu un nivel decent de inteligenta, care intelegeau cum functioneaza lucrurile.
Acum, coada vacii cu 4 clase rupe papadii in Germania pe 800 de euro, iar cand sta "pe camera", isi lipeste degetele slinoase de un Android, care din doua atingeri il duce direct la casuta de introducere text, de pe TPU, Facebook, Instagram, Threads, Tiktok samd. Ba mai mult, coada vacii nimereste 3 litere din 6, iar Android intelege, si scrie pentru el cuvantul corect, cu 5 litere. Ii mai pune si cratime uneori.
De aia e plin de prosti acum: e prea simplu sa intri pe internet.
TPU n-are ce sa faca in privinta asta, mie imi miroase a societate/asociatie cu buget cat o sticla de Fanta, iar echipa moderatorilor e formata din maxim un om plus rudele de gradul 1 a acesteia. Daca da afara un troll, ala in secunda 2 are cont fals si trolleaza cu spor si mai mare.
In plus, nu-i mai pasa nimanui de genul asta de comunitate. Oamenii vechi au (am) imbatranit si au alte preocupari, oamenii noi au alte modalitati de a se aduna (snap, insta), iar subiectul platformei este prea neimportant, ca sa zici ca merita vreo implicare (care se subintelege prin investitie).
Poti compara platforma asta cu gigantul Meta/Facebook: si ala s-a imputit, a ajuns o idiotenie, in ciuda succesului de acum 15 ani, si a investitiilor facute in infrastructura si personal. Politica platformei este aiurea, iar scopul acesteia sunt spatiile publicitare si studiile. Daca ar renunta la astea doua, nu ar mai avea bani de servere, moderatori, dezvoltare, etc.

| Simpatic a răspuns:

Totusi cred ca survine intrebarea, cu toate defectele pe care le are aceasta platforma, cu toate aceste "rebuturi de oameni" denumiti trolli etc
ce anume ne face sa intram aici in continuare si sa nu renuntam?

| J0B0MAT a răspuns:

Diversitatea e bună. Trolli sunt amuzanți, unii.
Nu știu cum a fost în primii ani, dar dacă ar fi totul mult prea strict, cu foarte multe reguli, s-ar asemăna prea mult cu cenzura comunistă.

| Fatamuntilor explică (pentru J0B0MAT):

Ce ne facem ca nici macar regulile alea nu sunt respectate! Am vazut useri de la care au pretientii jignid.NU cred sa exista vreo retea sociala care sa permita acest lucru, Care reguli ti se par prea stricte?
Or fi trolii amuzanti, se duce naibii esenta acestui site. Oricum ei au o rubrica specifica, trivia/amuzante.Cand vreau sa ma distrez intru acolo, cand vreau sa ajut la celelalte.

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Dar unii dau mesaje cu jigniri la toți userii din nimic! Asta nu mi se pare amuzant! Mai este și utilizatorul KovacsB care răspunde cu un sarcasm ciudat iar dacă cineva îl contrazice cumva își ia ignor

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil da, deși nu am prins acele vremuri, mă gândesc că da

| Lupică27 a răspuns:

Daca intri pe aria dragoste si babardeala zilnic sa citesti halucinatiile de acolo dupa o luna- doua dai in damblageala, in rest e ok acum forumul inainte era naspa si nu prea avea useri de valoare, hai sa fim sinceri, fatamuntilor, ioana, Iulia, suntserios, simpatic, gabicoo, gabidumitrescu, si astia sunt doar cativa nu-mi vin toti acum in minte.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Păi pe ce sau pe cine să ajutăm?
Site-ul e bun strict pentru CONVERSAȚIE și nimic mai mult.TOATE așa zisele probleme care se expun pe site au rezolvare direct la sursă.De ce ai întreba trecătorii când poți intra direct în spital și să aflii ceea ce te frământă și să ai parte de un consult de specialitate doar de aceea se pregătesc acele persoane pentru că vor să aline și vindece suferințele semenilor. Exact asta fac acei useri care-și expun problemele aici.Sunați,mergeți direct la instituțiile abilitate școală,spital,judecătorie,notar,poliție,etc. căci de aceea există,acele persoane au studiat pentru a se dedica semenilor în plus salariul și-l iau din contribuția populației. Apoi ce sens are să cunoști faptul că mie îmi place să beau apă și ție în schimb îți place doar sucul,cu ce îți ajută asta în viață? Ar fi de folos exclusiv în situația când vrei să cunoști persoana respectivă pentru a afla dacă aveți ceva în comun pentru o viitoare căsătorie. Apoi chestia cu trolii,păi aceștia se înmulțesc și îndrăznesc să apară mereu cu fel de fel de enunțuri care mai de care mai tâmpite, aiurite, fără rost, sens și de neînțeles datorită așa zișilor useri adulți, fiindcă dacă ei și-ar pune mintea la contribuție și NU le-ar mai răspunde absolut deloc aceștia treptat ar dispărea.

| Standt a răspuns:

TPU =Shorma cu de toate?
DA!
Am dat un raspuns aici: https://www.tpu.ro/......per-sa-se/
si am primit evaluare negativa. Userul apreciaza ca site-ul este bun.
Daca s-ar face curatenie generala, bine ar fi. Dar dupa cum raspund unii useri ca sa ajunga in capul listei, ma tem ca altceva se doreste.
Na! Acum cred ca nu mai primesc vot negativ ci avertizare direct.
Macar ideea pentru care a fost creat sa se respecte: ajutor cu sfaturi, informatii, indicatii. Nu sunt pe site de pe vremea aia, dar am citit.

| AlexCriss2000 a răspuns:

Da, o idee foarte bună!

| Miaomg a răspuns:

Mi se pare că e bine așa cum este.