| edinadia a întrebat:

TPU voua va place scoala?

9 răspunsuri:
| SimonaSimona01 a răspuns:

Normal ...Nu ca as fi o tocilara, imi place sa imi fac prieteni noi si sa invat lucruri noi.Dar scoala asta are doua defecte notele si ipocrizia. Nu notele te reprezinta sau premiile.Te reprezinta vocabularul si comportamentul

| LexuDeea a răspuns:

Nu pentru ca sunt prea multe teme lectii, prea mult de scris Si pe langa ca noi ne chinuim sa "invatam" mai primim si note mici! Cu toate acestea scoala este importanta...pentru cei care invata si vor sa aiba un viitor frumos cu multi bani :! Funda?

| oana1238105 a răspuns:

Da si nu. Imi place deoarece inveti lucruri noi si iti faci prieteni. Dar exista defecte precum discriminarile. Sau cand un profesor are o zi proasta se apuca sa toarne cu note de 4 in catalog sau da un test foarte greu. Eu m-as duce cu drag la scoala daca nu ar exista profesori de genul asta.

| Etelca a răspuns:

Da, pentru ca ma intalnesc cu prietenii happy

| Gxx a răspuns:

Da,e mai bine sa te duci la scoala de cit sa stai o zi acasa si sa te plictisesti.

| Lavii007 a răspuns:

Intr-un fel da. Acolo iti faci cele mai multe amintiri alaturi de prieteni si colegi.

| Artemisia a răspuns:

Vezi tu, de cele mai multe ori ne place si alteori nu, dar trebuie sa o facem si pe asta. Cateodata ma simt asa de acaparata de toate materiile la care e de invatat, teme, proiecte etc etc, dar prietenii de acolo compenseaza toate astea, iar atunci cand sunt spre finalul scolii mereu incep sa ma intristez putin ca a trecut inca un an. Pana la urma la toti ne pare rau cand ajungem la final de liceu, facultate chiar happy

| Paulyynapau a răspuns:

Daaaa ca la scoala nu e nici unde

| OnuOnulică a răspuns:

Nu îmi place programul! happy

Întrebări similare