| DiDi a întrebat:

Un vis pe care ai vrea să-l vezi devenit realitate este?

Răspuns Câştigător
| chrystyna a răspuns:

Nu chiar un vis, dar vreau sa fiu alaturi de iubitul meu pentru toata viata.Sa ne iubim mult si sa fim fericiti, sa ne fie bine.
Un vis ar fi ca noi oamenii sa fim mai buni si sa traim 200 de ani poate mai mult, fara sa imbatranim.

15 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sa fiu pentru o zi Dumnezeu happy.

| marrr a răspuns:

Sa fim toti sanatosi si sa nu ne mai imbolnavim NICIODATA!

| Just a kid a răspuns:

Sa ma impac cu el...sad

| Bacemi a răspuns:

Intalnirea marii iubiri, sa am ocazia sa intalnesc fata ideala pentru mine, sa am o relatie de vis. Sa fie iubire sincera, pura si sa nu lipseasca nimic relatiei noastre. Sa fim creativi, imaginativi si sa stim sa pastram flacara pana la sfarsit. Din pacate de fiecare data apar obstacole care nu imi permit sa cunosc o fata asa cum as vrea. Distanta a fost o piedica de foarte multe ori.

| vivalavida a răspuns:

Sa scap de vocile din capul meu lol

| valygaby94 a răspuns:

Sa mi se indeplineasca macar un vis, ca vise am multe happy

| Just a kid a răspuns:

Sa.sa ma impac cu el...si sa fie iar binesad

| Anelise_2071 a răspuns:

Sa schimb lumea in ceva mai bun, sa nu fie sfarsitul lumii(Am viziuni nu stiu de cecrying), Sa ma sarute baiatul vetii mele (Nu precizez numelehee hee)
Cu drag, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷღEsmeღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

| 16.laura.16 a răspuns:

Cel mai recent: sa intru la facultate la buget.

| gloria a răspuns:

Sa imi cumpar o casa! stim cu totii ca in ziua de azi a-ti cumpara o casa a devenit un vissad

Răspuns utilizator avertizat
| bianca_6565 a răspuns:

Visul meu e unul simplu dar pentru. mine pare atat de greuuu... mi-as dori sa slabesc 15kg... uff daca s-ar adeveri ce bine ar mai fi!

| Razvan a răspuns:

Sa se metamorfozeze odata muza aiawaiting

| Reek54 a răspuns (pentru Bacemi):

Idem.

| Reek54 a răspuns (pentru bianca_6565):

Daca vrei, poti, dar nu vrei, asa ca nu te mai vaita atata, m-am cam saturat de voi.

Întrebări similare