Nu chiar un vis, dar vreau sa fiu alaturi de iubitul meu pentru toata viata.Sa ne iubim mult si sa fim fericiti, sa ne fie bine.
Un vis ar fi ca noi oamenii sa fim mai buni si sa traim 200 de ani poate mai mult, fara sa imbatranim.
Intalnirea marii iubiri, sa am ocazia sa intalnesc fata ideala pentru mine, sa am o relatie de vis. Sa fie iubire sincera, pura si sa nu lipseasca nimic relatiei noastre. Sa fim creativi, imaginativi si sa stim sa pastram flacara pana la sfarsit. Din pacate de fiecare data apar obstacole care nu imi permit sa cunosc o fata asa cum as vrea. Distanta a fost o piedica de foarte multe ori.
Sa schimb lumea in ceva mai bun, sa nu fie sfarsitul lumii(Am viziuni nu stiu de ce
), Sa ma sarute baiatul vetii mele (Nu precizez numele
)
Cu drag, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷღEsmeღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Sa imi cumpar o casa! stim cu totii ca in ziua de azi a-ti cumpara o casa a devenit un vis
Visul meu e unul simplu dar pentru. mine pare atat de greuuu... mi-as dori sa slabesc 15kg... uff daca s-ar adeveri ce bine ar mai fi!
Daca vrei, poti, dar nu vrei, asa ca nu te mai vaita atata, m-am cam saturat de voi.