| Brumilicious a întrebat:

Va e frica de sfarsitul lumii? Credeti in el?
Daca tot vorbim de asta,
se spune ca e maine laughinghee hee
cei care v-ati speriat, sper sa va linisteasca raspunsurile care nu cred... laughing

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fac in chiloti de frica.Mai am multe de demonstrat inainte sa inchid ochii si refuz sa cred ca voi muri in turmawaiting

| Cσσкiє a răspuns:

Ohh, am uitat.Hey,parcă mâine era al III-lea Război Mondial, nu sfârşitul lumii.Nu m-am speriat, 100% sigur că nu mă duc mâine la şcoală printre bombe atomice şi alte minuni.laughingÎn plus, parcă trebuia să murim în 2000, s-a făcut caz şi atunci(aveam 3 ani, am auzit şi eu acum). Baba Vanga a zis că sfârşitul lumii va fi în 5079, aşa că nu murim în 2012.Sunt fel şi fel de chestii, dar nu ştiu cât % din populaţie crede.Fiecare e influenţat altfel, mă rog. Dacă tot prezic sfârşitul lumii şi altele, nu pot prezice şi când o să cadă guvernul Boc?

| User a răspuns:

Mmmmmmaaaaaaammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii talk to the hand

| Doddel a răspuns:

Vai, din cauza asta numai pot sa dorm eu la noapte.

| anyska a răspuns:

Nu. Nu-mi este frica desfarsitul lumii. Este chiar ceva bun dar. din pacate numai pentru cei care merg in cer... Problema este ca nu-ti pot face rezervare sau mitui pe cineva sa intri acolo. Tu trebuie sa fii cel ce decide daca inra sau nu in urma comportamentului tau fata de alti dar mai ales fata de Dumnezeu.
Multi nu cred in Dumnezeu, multi nu am auzit de El... si tot mai multi au de pe acum o calatorie spre iad... Se pot intoarce cand vor dar nu o fac!

| DamnedShadow a răspuns:

Nu e vorba de asta. E vorba de inceputul celui de-al 3-lea razboi mondial, cica. Dar nu cred ca se va intampla nimic important, asa ca linisteste-te! oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am programat sa ma sperii dupa aia

Întrebări similare