Da si normalX:X:X:X este o telenovela foarte educativa. o poveste din viata reala...genul de telenovela care nu are un sfarsit sau o actiune obisnuita,,,, adica nu totul se desfasoara, in jurul personajelor principale(adica intre iubirea dintre ei) si cred ca dee aceea este foarte urmarita,,,, vizioanre placuta in continuare.papa
te pup:*
Nu ma uit la telenovele....sunt o pierdere de timp...
Niciodata n-o sa se intample in viata reala ceea ce intampla in filme
Parerea mea
Da ma uit ...este interesanta si educativa pentru ca iti da tot felul de exeple si de intamplari. ...este o telenovela reusita!
asa ca fetelor luati exemplu...sa nu faceti ca cele din film!
M am uitat la inceput, apoi ma mai uitam din cand in cand...acum nu ma mai uit deloc. nu mai am timp.
Da... E foarte interesanta povestea si merita vizionat. E genul de film la care te uiti cu interes deoarece se pot petrece intamplari neprevazute...Si de final ce sa-i mai zici...Nu stii cum se poate termina...Merita vazut...Rar se mai fac asa telenovele...Nu e o poveste de iubire...Ci e povestea unei fete ce incearca sa ajunga sus, chiar si prin acele mijloace...De aceea cred ca e asa de urmarit. E ceva despre care nu s`a mai vorbit. Un subiect tabu mai bine zis...Merita vizionat
alle529 întreabă:
NarcisSistul întreabă: